Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrava 1922 FC LITRPŮL
Normal Tactiek Rohovka 1.0
50% Balbezit 50%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Pochman verovert de bal door een tackle van achteren. Monarcha is nu in balbezit. Monarcha geeft de bal voor. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pochman rent richting de bal. Pochman passt de bal in één keer door. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík schiet op doel. Volša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Serepes verovert de bal door een tackle van achteren. Serepes geeft een hoge lob. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Serepes onderschept slim de pass. Hajda speelt de bal door. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Volša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Bartoň de bal. Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirsa passt de bal met de wreef. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hajda is nu in balbezit. Hajda speelt de bal door. Pochman is nu in balbezit. Bartoň verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoň haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Šábes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šábes speelt de bal door. Kryštofík heeft problemen om de bal te vangen. Bartoň rent richting de bal. Bartoň haalt uit met een fantastische trap. Volša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Heřmánek verovert de bal door een tackle van achteren. Heřmánek probeert naar een medespeler te passen. Kryštofík heeft problemen om de bal te vangen. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Volša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrava 1922 22%, FC LITRPŮL 78%.
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 2:0

46e minuut.
Pochman probeert naar een medespeler te passen. Dusík bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefný verovert de bal door een tackle van achteren. Trefný speelt de bal door. Volša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Pochman verovert de bal door een tackle van achteren. Heřmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochman onderschept slim de pass. Pochman haalt uit met een fantastische trap. Monarcha probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 2:1

50e minuut.
Serepes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trefný de bal. Trefný passt de bal met de wreef. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. Volša bokst de bal weg. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 3:1

53e minuut.
Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Macháň bereikt de bal nog maar net als eerste. Macháň met een sublieme pass. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Jirsa heeft problemen om de bal te vangen. Duda speelt de bal door. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík schiet op doel. Volša werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoň schiet op doel. De bal raakt de paal. Duda bereikt de bal nog maar net als eerste. Duda draait met de bal, schiet en ... Volša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jirsa rent richting de bal. Jirsa passt de bal zonder na te denken. Duda met een sublieme pass. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 4:1

66e minuut.
Dusík verovert de bal door een tackle van achteren. Dusík passt de bal zonder na te denken. Trefný met een sublieme pass. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bartoň rent richting de bal. Pochman verovert de bal door een tackle van achteren. Pochman probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duda neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Duda met de inworp. Bartoň is nu in balbezit. Bartoň met een sublieme pass. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Volša bokst de bal weg.

80e minuut.
Šábes probeert naar een medespeler te passen. Pochman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kryštofík de bal. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. Volša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 5:1

85e minuut.
Heřmánek speelt de bal door. Hajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajda met een sublieme pass. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bartoň heeft problemen om de bal te vangen. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrava 1922 17%, FC LITRPŮL 83%.
Ostrava 1922 - FC LITRPŮL 5:1