Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express Ostrava 1922
Classic 442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 20.9
goed Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Hajda is nu in balbezit. Linda verovert de bal door een tackle van achteren. Linda geeft de bal voor. Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hajda is nu in balbezit. Hajda geeft de bal voor. Řezenský controleert de bal met de borst. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sirový kopt de bal weg. Řezenský geeft een hoge lob. Hajda rent richting de bal. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 1:0

37e minuut.
Jirsa kopt de bal weg. Sirový heeft problemen om de bal te vangen. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Hricek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 1:1

38e minuut.
Schmalz passt de bal in één keer door. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda geeft een hoge lob. Schmalz rent richting de bal. Schmalz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 27%, Ostrava 1922 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 1:1

46e minuut.
Šábes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duda bereikt de bal nog maar net als eerste. Duda passt de bal met de wreef. Bartoň is nu in balbezit. Bartoň haalt uit met een fantastische trap. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jirsa passt de bal zonder na te denken. Olič is nu in balbezit. Olič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Linda de bal. Linda schiet op doel. Pelc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Macháň de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 2:1

59e minuut.
Hajda rent richting de bal. Hajda geeft een hoge lob. Linda probeert de bal aan de voet te houden. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Šábes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz rent richting de bal. Schmalz passt de bal zonder na te denken. Linda rent richting de bal. Linda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sirový verovert de bal door een tackle van achteren. Sirový passt de bal zonder na te denken. Stromovous geeft een hoge lob. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda passt de bal met de wreef. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz schiet op doel. Pelc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 3:1

80e minuut.
Zrzavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrzavecký geeft een hoge lob. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Stromovous probeert naar een medespeler te passen. Zrzavecký rent richting de bal. Zrzavecký passt de bal in één keer door. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 4:1

86e minuut.
Kryštofík met een sublieme pass. Klungelig pakt Bartoň de bal. Schmalz onderschept slim de pass. Schmalz draait met de bal, schiet en ... Pelc bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Nařezal de bal. Nařezal met een sublieme pass. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz draait met de bal, schiet en ... Pelc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 30%, Ostrava 1922 70%.
1.FC Planet Express - Ostrava 1922 5:1