Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: weed fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2744
weed fc Roma AS
Normal Tactiek Totti best
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru speelt de bal door. Kasabov rent richting de bal. Aquiles rent richting de bal. Aquiles draait met de bal, schiet en ... Váňa bokst de bal weg.

9e minuut.
Wuytens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasabov heeft problemen om de bal te vangen. Kasabov probeert naar een medespeler te passen. Aquiles rent richting de bal. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:1

16e minuut.
Pellicano geeft de bal voor. Wuytens is nu in balbezit. Wuytens passt de bal zonder na te denken. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:2

16e minuut.
Klvaňa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nedoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:3

20e minuut.
Pellicano passt de bal in één keer door. Spătaru rent richting de bal. Spătaru met een sublieme pass. Kasabov rent richting de bal. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:4

21e minuut.
Tupý heeft problemen om de bal te vangen. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupý rent richting de bal. Aquiles verovert de bal door een tackle van achteren. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:5

23e minuut.
Wuytens met de inworp. Spătaru rent richting de bal. Spătaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kasabov de bal. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:6

31e minuut.
Daar is Skácel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov passt de bal in één keer door. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pellicano met de inworp. Spătaru met een sublieme pass. Beňa heeft problemen om de bal te vangen. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov schiet op doel. Váňa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 68%, Roma AS 32%.
weed fc - Roma AS 0:6

64e minuut.
Kasabov speelt de bal door. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles passt de bal zonder na te denken. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:7

64e minuut.
Nedoma heeft problemen om de bal te vangen. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasabov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiele zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:8

76e minuut.
Aquiles speelt de bal door. Klungelig pakt Hiele de bal. Hiele probeert naar een medespeler te passen. Kasabov heeft problemen om de bal te vangen. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. Váňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cypřiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles schiet op doel. Váňa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:9

78e minuut.
Spătaru geeft de bal voor. Daar is Kasabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beňa is nu in balbezit. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - Roma AS 0:10

85e minuut.
Hiele kopt de bal weg. Pellicano heeft problemen om de bal te vangen. Pellicano passt de bal zonder na te denken. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 74%, Roma AS 26%.
weed fc - Roma AS 0:10