Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulec_Balls FC Notor Boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Záruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bělovský met een sublieme pass. Gurmán rent richting de bal. Gurmán schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kuželka met de inworp. Brunát heeft problemen om de bal te vangen. Kotyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kotyk krijgt een gele kaart. Brunát is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brunát zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ponikelský kopt de bal weg. Holuša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gurmán rent richting de bal. Gurmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulec_Balls - FC Notor Boys 0:1

20e minuut.
Pomlázka rent richting de bal. Boušek is nu in balbezit. Pomlázka verovert de bal door een tackle van achteren. Pomlázka geeft de bal voor. Gurmán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pistolka onderschept slim de pass. Pistolka speelt de bal door. Špoták bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoták haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pulec_Balls - FC Notor Boys 1:1

33e minuut.
Záruba probeert naar een medespeler te passen. Gurmán rent richting de bal. Morava is nu in balbezit. Gurmán onderschept slim de pass. Gurmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pistolka rent richting de bal. Pistolka passt de bal zonder na te denken. Špoták is nu in balbezit. Špoták haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulec_Balls - FC Notor Boys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulec_Balls 62%, FC Notor Boys 38%.
Pulec_Balls - FC Notor Boys 2:1

50e minuut.
Kuželka bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoták is nu in balbezit. Kuželka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuželka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Boušek met een sublieme pass. Klungelig pakt Joviš de bal. Špoták is nu in balbezit. Špoták schiet op doel. Lišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulec_Balls - FC Notor Boys 3:1

57e minuut.
Doeltrap. Dědeček met een harde bal richting middenveld. Bělovský kopt de bal weg. Gurmán is nu in balbezit. Gurmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dobíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina rent richting de bal. Met opzet legt Dobíhal zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dobíhal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulec_Balls 33%, FC Notor Boys 67%.
Pulec_Balls - FC Notor Boys 3:1