Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4391
Roma AS FC CMAS
Totti best Tactiek moje
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
39.4 gemiddelde waardering 34.6
adequate Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen average


8e minuut.
Spătaru passt de bal met de wreef. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousek begaat een overtreding. Rousek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru begaat een overtreding. Spătaru krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Brandoni passt de bal met de wreef. Frajlach rent richting de bal. Frajlach passt de bal zonder na te denken. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Krúl probeert naar een medespeler te passen. Żyłka probeert naar een medespeler te passen. Rousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brandoni is nu in balbezit. Jánský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni onderschept slim de pass. Brandoni draait met de bal, schiet en ... Cocuzza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC CMAS 0:1

28e minuut.
Jánský speelt de bal door. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Békés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciurea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Kasabov speelt de bal door. Wuytens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frajlach. Frajlach krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pellicano met de inworp. Aquiles rent richting de bal. Aquiles passt de bal zonder na te denken. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Štulc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 53%, FC CMAS 47%.
Roma AS - FC CMAS 0:1

65e minuut.
Wuytens met een sublieme pass. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov passt de bal in één keer door. Aquiles rent richting de bal. Aquiles haalt uit met een fantastische trap. Štulc bokst de bal weg. Lut probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wuytens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel. Trapé probeert naar een medespeler te passen. Rabyně heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 33%, FC CMAS 67%.
Roma AS - FC CMAS 0:1