Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: weed fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2859
weed fc 1.FK Sokol Batelov
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Sekyra kopt de bal weg. Teppers is nu in balbezit. Teppers geeft een hoge lob. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:1

12e minuut.
Matos kopt de bal weg. Panczak speelt de bal door. Daar is Teppers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máša rent richting de bal. Máša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:2

17e minuut.
Inworp. Sekyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panczak geeft een hoge lob. Máša krijgt zijn hoofd ertegen. Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:3

19e minuut.
Beňa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal zonder na te denken. Teppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Teppers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Panczak onderschept slim de pass. Panczak speelt de bal door. Máša is nu in balbezit. Teppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Teppers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:4

28e minuut.
Matos passt de bal zonder na te denken. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal in één keer door. Máša is nu in balbezit. Máša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Teppers geeft een lange en hoge pass. Daar is Panczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skácel rent richting de bal. Teppers onderschept slim de pass. Sekyra geeft een hoge lob. Váňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:5

34e minuut.
Klvaňa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nedoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teppers verovert de bal door een tackle van achteren. Teppers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak met een sublieme pass. Máša bereikt de bal nog maar net als eerste. Máša schiet op doel. Váňa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:6

37e minuut.
Houžvička is nu in balbezit. Houžvička speelt de bal door. Otava geeft een lange en hoge pass. Teppers controleert de bal met de borst. Teppers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Praděd verovert de bal door een tackle van achteren. Praděd geeft een lange en hoge pass. Daar is Haidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teppers rent richting de bal. Teppers haalt uit met een fantastische trap. Váňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Beňa is nu in balbezit. Beňa passt de bal met de wreef. Balán rent richting de bal. Matos onderschept slim de pass. Matos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Máša bereikt de bal nog maar net als eerste. Máša haalt uit met een fantastische trap. Váňa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 72%, 1.FK Sokol Batelov 28%.
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:7

46e minuut.
David rent richting de bal. David geeft een lange en hoge pass. Teppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak rent richting de bal. Panczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tupý is nu in balbezit. Panczak verovert de bal door een tackle van achteren. Teppers rent richting de bal. Teppers draait met de bal, schiet en ... Haidler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tupý is nu in balbezit. Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Matos met een sublieme pass. Klungelig pakt Panczak de bal. Panczak geeft een lange en hoge pass. Váňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teppers is nu in balbezit. Teppers schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Teppers rent richting de bal. Máša rent richting de bal. Máša passt de bal zonder na te denken. Teppers is nu in balbezit. Teppers draait met de bal, schiet en ... Váňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sekyra neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tupý de bal. Teppers is nu in balbezit. Máša bereikt de bal nog maar net als eerste. Máša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:8

66e minuut.
Houžvička met een sublieme pass. Inworp. Matos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. David is nu in balbezit. David geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tupý bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak is nu in balbezit. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Teppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Teppers draait met de bal, schiet en ... Váňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Matos kopt de bal weg. David is nu in balbezit. Balán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos rent richting de bal. Matos geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Váňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Matos met een sublieme pass. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Máša rent richting de bal. Máša draait met de bal, schiet en ... Váňa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 83%, 1.FK Sokol Batelov 17%.
weed fc - 1.FK Sokol Batelov 0:9