Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Hostivar Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1243
Hostivar USK Wild cats
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Holeš geeft een hoge lob. Speer heeft problemen om de bal te vangen. Jarouš onderschept slim de pass. Jarouš draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Okrouhlík de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - USK Wild cats 0:1

9e minuut.
Inworp. Raiser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarouš rent richting de bal. Jarouš draait met de bal, schiet en ... Velký probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - USK Wild cats 0:2

19e minuut.
Bubínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarouš is nu in balbezit. Provazník begaat een overtreding. Jarouš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jarouš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Hupka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - USK Wild cats 0:3

38e minuut.
Bubínek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Holeš de bal. Holeš met een sublieme pass. Hupka rent richting de bal. Hupka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hostivar 52%, USK Wild cats 48%.
Hostivar - USK Wild cats 0:3

55e minuut.
Okrouhlík geeft een lange en hoge pass. Škvor rent richting de bal. Purkart verovert de bal door een tackle van achteren. Škách rent richting de bal. Škách schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Speer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bubínek met een snelle inworp. Jarouš rent richting de bal. Jarouš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jarouš probeert naar een medespeler te passen. Holeš is nu in balbezit. Škách verovert de bal door een tackle van achteren. Škách draait met de bal, schiet en ... Koťátko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - USK Wild cats 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hostivar 54%, USK Wild cats 46%.
Hostivar - USK Wild cats 1:3