Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Limeťáci Roma AS
Normal Tactiek Totti best
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 37.2
matig Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Spătaru geeft een lange en hoge pass. Aquiles kopt de bal weg. Daar is Sklenička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. Popper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aquiles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasabov rent richting de bal. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:1

22e minuut.
Durda heeft problemen om de bal te vangen. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru speelt de bal door. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:2

28e minuut.
Spătaru passt de bal met de wreef. Pellicano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pellicano met een sublieme pass. Spătaru heeft problemen om de bal te vangen. Spătaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Spătaru rent richting de bal. Durda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov rent richting de bal. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lampička de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Limeťáci 66%, Roma AS 34%.
FC Limeťáci - Roma AS 0:3

46e minuut.
Spătaru speelt de bal door. Daar is Wuytens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuytens passt de bal zonder na te denken. Kasabov rent richting de bal. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sklenička verovert de bal door een tackle van achteren. Sklenička passt de bal met de wreef. Durda is nu in balbezit. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:4

54e minuut.
Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Studecký de bal. Aquiles verovert de bal door een tackle van achteren. Aquiles draait met de bal, schiet en ... Popper bokst de bal weg.

66e minuut.
Aquiles rent richting de bal. Aquiles draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lampička de bal onder controle te krijgen. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:5

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pellicano met een snelle inworp. Spătaru met een sublieme pass. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:6

75e minuut.
Krúl passt de bal zonder na te denken. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru passt de bal met de wreef. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krúl geeft een lange en hoge pass. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru met een sublieme pass. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:7

78e minuut.
Folovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Folovský passt de bal zonder na te denken. Lampička heeft problemen om de bal te vangen. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Spătaru met een sublieme pass. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano met een sublieme pass. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Popper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Limeťáci - Roma AS 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Limeťáci 80%, Roma AS 20%.
FC Limeťáci - Roma AS 0:8