Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: FC CMAS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1257
FC CMAS weed fc
moje Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Brandoni draait met de bal, schiet en ... Váňa met een sublieme pass. Hloušek kopt de bal weg. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Hloušek met de inworp. Včelička met een sublieme pass. Klungelig pakt Brandoni de bal. Brandoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hloušek geeft een lange en hoge pass. Tupý rent richting de bal. Békés onderschept slim de pass. Békés draait met de bal, schiet en ... Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brandoni rent richting de bal. Brandoni speelt de bal door. Skácel bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés verovert de bal door een tackle van achteren. Békés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Trapé probeert naar een medespeler te passen. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni speelt de bal door. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés draait met de bal, schiet en ... Váňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Brandoni de bal onder controle te krijgen. Brandoni draait met de bal, schiet en ... Váňa bokst de bal weg.

14e minuut.
Frajlach met een snelle inworp. Včelička rent richting de bal. Včelička passt de bal in één keer door. Brandoni rent richting de bal. Brandoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hloušek met een snelle inworp. Včelička is nu in balbezit. Včelička passt de bal met de wreef. Brandoni rent richting de bal. Brandoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - weed fc 1:0

16e minuut.
Klvaňa probeert naar een medespeler te passen. Nedoma is nu in balbezit. Nedoma probeert naar een medespeler te passen. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hloušek met een snelle inworp. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cypřiš de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brandoni onderschept slim de pass. Brandoni geeft een lange en hoge pass. Békés rent richting de bal. Békés haalt uit met een fantastische trap. Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - weed fc 2:0

29e minuut.
Cajthaml geeft een lange en hoge pass. Cypřiš kopt de bal weg. Békés rent richting de bal. Békés draait met de bal, schiet en ... Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - weed fc 3:0

31e minuut.
Frajlach probeert naar een medespeler te passen. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni passt de bal in één keer door. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Békés verovert de bal door een tackle van achteren. Békés passt de bal met de wreef. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - weed fc 4:0

39e minuut.
Beňa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni passt de bal in één keer door. Békés rent richting de bal. Békés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Beňa geeft een lange en hoge pass. Trapé rent richting de bal. Trapé geeft een hoge lob. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Frajlach kopt de bal weg. Klungelig pakt Brandoni de bal. Tupý rent richting de bal. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Váňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Békés is nu in balbezit. Brandoni is nu in balbezit. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés draait met de bal, schiet en ... Váňa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - weed fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 17%, weed fc 83%.
FC CMAS - weed fc 5:0

61e minuut.
Daar is Frajlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajlach speelt de bal door. Békés is nu in balbezit. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hloušek met een sublieme pass. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni passt de bal zonder na te denken. Békés is nu in balbezit. Békés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Skácel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hloušek met een snelle inworp. Békés rent richting de bal. Békés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni draait met de bal, schiet en ... Váňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - weed fc 6:0

70e minuut.
Nedoma probeert de bal aan de voet te houden. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni probeert naar een medespeler te passen. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klvaňa is nu in balbezit. Żyłka met een sublieme pass. Rousek geeft de bal voor. Brandoni controleert de bal met de borst. Brandoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hloušek geeft de bal voor. Frajlach geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brandoni de bal onder controle te krijgen. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Skácel bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés onderschept slim de pass. Békés passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brandoni de bal. Brandoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klvaňa is nu in balbezit. Hloušek onderschept slim de pass. Hloušek geeft een lange en hoge pass. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Včelička bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupý met een sublieme pass. Békés is nu in balbezit. Békés haalt uit met een fantastische trap. Váňa bokst de bal weg.

90e minuut.
Hloušek is nu in balbezit. Hloušek met een sublieme pass. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - weed fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 16%, weed fc 84%.
FC CMAS - weed fc 7:0