Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čechie Karlín 8 Hostivar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Klungelig pakt Jasoňek de bal. Češpiva is nu in balbezit. Klungelig pakt Macura de bal. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Horowitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ešner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horowitz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mokroš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velký met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva passt de bal met de wreef. Velký bereikt de bal nog maar net als eerste. Macura verovert de bal door een tackle van achteren. Macura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stavinoha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Češpiva rent richting de bal. Jasoňek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jasoňek krijgt een gele kaart. Češpiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Češpiva zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čechie Karlín 8 62%, Hostivar 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Čechie Karlín 8 - Hostivar 0:0

66e minuut.
Jasoňek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokroš verovert de bal door een tackle van achteren. Mokroš passt de bal in één keer door. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ešner met een snelle inworp. Purkart heeft problemen om de bal te vangen. Purkart draait met de bal, schiet en ... Daar is Hapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Čechie Karlín 8 - Hostivar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čechie Karlín 8 65%, Hostivar 35%.
Čechie Karlín 8 - Hostivar 0:1