Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Lejzr Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4812
Lejzr FC CMAS
343 Tactiek moje
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 35.6
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Brandoni rent richting de bal. Brandoni geeft een lange en hoge pass. Pohanka kopt de bal weg. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Nakládal probeert naar een medespeler te passen. Bojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandoni. Brandoni krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pohanka rent richting de bal. Pohanka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Békés de bal. Békés draait met de bal, schiet en ... Jakovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bojčev kopt de bal weg. Trapé geeft een lange en hoge pass. Šermíř heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Jakovec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Jakovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Galuška geeft een lange en hoge pass. Hloušek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mantlík de bal onder controle te krijgen. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - FC CMAS 0:1

34e minuut.
Beneš verovert de bal door een tackle van achteren. Beneš speelt de bal door. Malínek is nu in balbezit. Bojčev is nu in balbezit. Bojčev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lejzr - FC CMAS 1:1

36e minuut.
Hloušek passt de bal zonder na te denken. Frajlach speelt de bal door. Békés met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lejzr 71%, FC CMAS 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lejzr - FC CMAS 1:1

46e minuut.
Cajthaml komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Békés kan de bal niet met de borst controleren. Šermíř is nu in balbezit. Šermíř geeft een lange en hoge pass. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Šermíř kopt de bal weg. Hloušek rent richting de bal. Hloušek geeft een lange en hoge pass. Békés rent richting de bal. Békés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Trapé onderschept slim de pass. Trapé met een sublieme pass. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajthaml rent richting de bal. Cajthaml draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hloušek verovert de bal door een tackle van achteren. Hloušek speelt de bal door. Békés is nu in balbezit. Békés schiet op doel. Jakovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Békés de bal onder controle te krijgen. Šermíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés onderschept slim de pass. Békés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - FC CMAS 1:2

78e minuut.
Šermíř kopt de bal weg. Hloušek is nu in balbezit. Hloušek met een sublieme pass. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Żyłka is nu in balbezit. Żyłka passt de bal zonder na te denken. Galuška is nu in balbezit. Békés onderschept slim de pass. Békés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Somberk heeft problemen om de bal te vangen. Cajthaml is nu in balbezit. Cajthaml passt de bal zonder na te denken. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - FC CMAS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lejzr 75%, FC CMAS 25%.
Lejzr - FC CMAS 1:3