Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4550
Roma AS Čechie Karlín 8
Totti best Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 17.8
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Aquiles rent richting de bal. Hapka verovert de bal door een tackle van achteren. Hapka speelt de bal door. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kasabov probeert naar een medespeler te passen. Pellicano rent richting de bal. Pellicano probeert naar een medespeler te passen. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wuytens met een snelle inworp. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru passt de bal met de wreef. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Spătaru passt de bal met de wreef. Aquiles rent richting de bal. Hapka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hapka krijgt een gele kaart. Aquiles raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasabov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Balcar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Čechie Karlín 8 1:0

19e minuut.
Bolf is nu in balbezit. Aquiles onderschept slim de pass. Spătaru is nu in balbezit. Aquiles rent richting de bal. Aquiles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Látal rent richting de bal. Látal geeft een lange en hoge pass. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano geeft een lange en hoge pass. Kasabov kopt de bal weg. Balcar bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Aquiles de bal. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru passt de bal zonder na te denken. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquiles rent richting de bal. Aquiles schiet op doel. Balcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zíka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krúl is nu in balbezit. Krúl geeft een hoge lob. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Balcar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Čechie Karlín 8 2:0

44e minuut.
Češpiva rent richting de bal. Aquiles verovert de bal door een tackle van achteren. Mokroš rent richting de bal. Aquiles verovert de bal door een tackle van achteren. Aquiles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Čechie Karlín 8 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 30%, Čechie Karlín 8 70%.
Roma AS - Čechie Karlín 8 3:0

55e minuut.
Wuytens probeert naar een medespeler te passen. Kasabov rent richting de bal. Kasabov passt de bal zonder na te denken. Aquiles rent richting de bal. Aquiles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Spătaru speelt de bal door. Daar is Aquiles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquiles passt de bal met de wreef. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Horowitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horowitz geeft een hoge lob. Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Tkadleček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles passt de bal zonder na te denken. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Balcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hapka de bal. Kasabov rent richting de bal. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Čechie Karlín 8 4:0

78e minuut.
Spătaru probeert naar een medespeler te passen. Aquiles rent richting de bal. Aquiles speelt de bal door. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel. Balcar bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - Čechie Karlín 8 5:0

83e minuut.
Balcar trapt de bal weg van het doel. Wuytens kopt de bal weg. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. Korvín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Spătaru passt de bal in één keer door. Wuytens geeft de bal voor. Aquiles kopt de bal weg. Pellicano geeft een hoge lob. Kasabov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mokroš is nu in balbezit. Kasabov verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru rent richting de bal. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel. Balcar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Hapka geeft de bal voor. Zíka is nu in balbezit. Zíka met een sublieme pass. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Balcar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 27%, Čechie Karlín 8 73%.
Roma AS - Čechie Karlín 8 5:0