Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jag lightning FC Notor Boys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Kalina rent richting de bal. Kalina geeft de bal voor. Mareček is nu in balbezit. Gurmán verovert de bal door een tackle van achteren. Gurmán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kresta geeft een lange en hoge pass. Daar is Cimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomlázka is nu in balbezit. Cimala verovert de bal door een tackle van achteren. Cimala haalt uit met een fantastische trap. Lišák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ponikelský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomlázka geeft een lange en hoge pass. Gurmán rent richting de bal. Gurmán haalt uit met een fantastische trap. Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Cimala is nu in balbezit. Ponikelský is nu in balbezit. Řežábek verovert de bal door een tackle van achteren. Řežábek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jag lightning - FC Notor Boys 1:0

24e minuut.
Pomlázka verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina rent richting de bal. Kalina probeert naar een medespeler te passen. Gurmán is nu in balbezit. Gurmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kalina speelt de bal door. Gurmán is nu in balbezit. Mostecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurmán onderschept slim de pass. Gurmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ponikelský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kozojed komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Kresta de bal. Kresta geeft een hoge lob. Gurmán rent richting de bal. Gurmán draait met de bal, schiet en ... Štulc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jag lightning - FC Notor Boys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jag lightning 57%, FC Notor Boys 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jag lightning - FC Notor Boys 1:1

56e minuut.
Gurmán onderschept slim de pass. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostecký maakt een afschuwelijke overtreding. Kalina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brůček heeft problemen om de bal te vangen. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štulc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jag lightning 51%, FC Notor Boys 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jag lightning - FC Notor Boys 1:1