Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: Slovánek Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5034
Slovánek TJ Chvojkovice-Brod
1 Tactiek novinka
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.7 gemiddelde waardering 41.1
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Salmela geeft de bal voor. Döttler rent richting de bal. Döttler met een sublieme pass. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Caramelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gardocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardocki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - TJ Chvojkovice-Brod 0:1

9e minuut.
Kwaśnik is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Groen met de inworp. Caramelo rent richting de bal. Caramelo draait met de bal, schiet en ... Tomáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gardocki kan de bal niet met de borst controleren. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo schiet op doel. Tomáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trung Tuấn is nu in balbezit. Trung Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - TJ Chvojkovice-Brod 0:2

22e minuut.
Kwaśnik heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Tuấn rent richting de bal. Trung Tuấn draait met de bal, schiet en ... Tomáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Tuấn is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - TJ Chvojkovice-Brod 0:3

26e minuut.
de Loore met een sublieme pass. Gardocki rent richting de bal. Gardocki passt de bal in één keer door. Caramelo rent richting de bal. Caramelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Önal probeert naar een medespeler te passen. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Trung Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tuấn schiet op doel. Tomáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmela met de inworp. Trung Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tuấn schiet op doel. Tomáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - TJ Chvojkovice-Brod 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 60%, TJ Chvojkovice-Brod 40%.
Slovánek - TJ Chvojkovice-Brod 0:4

57e minuut.
Groen is nu in balbezit. Groen geeft een lange en hoge pass. Caramelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Tuấn rent richting de bal. Trung Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Döttler speelt de bal door. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik passt de bal zonder na te denken. Trung Tuấn is nu in balbezit. Trung Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Caramelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yapari kopt de bal weg. Ţigănaş heeft problemen om de bal te vangen. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo schiet op doel. Tomáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Döttler passt de bal zonder na te denken. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik met een sublieme pass. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 62%, TJ Chvojkovice-Brod 38%.
Slovánek - TJ Chvojkovice-Brod 0:4