Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Řidiči doktora Řeky AC Všeň
343 Tactiek HHEHEH
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 23.6
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Kovařík de bal. Kovařík probeert naar een medespeler te passen. Rabachol kan de bal niet met de borst controleren. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Łuczka met een sublieme pass. van der Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vleuten passt de bal in één keer door. Strzelczyk rent richting de bal. Strzelczyk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Musílek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 1:0

10e minuut.
Howard is nu in balbezit. Howard passt de bal zonder na te denken. Puştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 2:0

11e minuut.
Daar is Tarazona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarazona geeft een lange en hoge pass. Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Guyt draait met de bal, schiet en ... Pelzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puştea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 3:0

24e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt rent richting de bal. Pelzel onderschept slim de pass. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabachol onderschept slim de pass. Teodosiu onderschept slim de pass. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk schiet op doel. Januš bokst de bal weg.

30e minuut.
Strzelczyk kopt de bal weg. Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Rabachol is nu in balbezit. Guyt onderschept slim de pass. Guyt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Musílek geeft de bal voor. Caprara is nu in balbezit. Caprara geeft de bal voor. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musílek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 4:0

42e minuut.
Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabachol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strzelczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Vleuten zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guyt maakt een snoekduik en kopt de bal. Januš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 23%, AC Všeň 77%.
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 5:0

46e minuut.
Provázek komt het veld opgelopen. Dobrotă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Tarazona onderschept slim de pass. Tarazona passt de bal in één keer door. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu schiet op doel. Januš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 6:0

53e minuut.
Caprara met een sublieme pass. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona probeert naar een medespeler te passen. Strzelczyk rent richting de bal. Tarazona geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Musílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt onderschept slim de pass. Guyt passt de bal in één keer door. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Palčák rent richting de bal. Palčák geeft een lange en hoge pass. Provázek speelt de bal door. Guyt rent richting de bal. Guyt draait met de bal, schiet en ... Januš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 7:0

65e minuut.
Duy Thắng rent richting de bal. Dobrotă onderschept slim de pass. Dobrotă speelt de bal door. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 8:0

67e minuut.
Guyt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puştea. Guyt raakt geblesseerd tijdens het duel. Puştea probeert naar een medespeler te passen. Provázek wilt de vrije trap nemen. Januš bokst de bal weg.

72e minuut.
van der Vleuten is nu in balbezit. van der Vleuten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puştea de bal. Guyt is nu in balbezit. Guyt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Provázek onderschept slim de pass. Provázek probeert naar een medespeler te passen. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tarazona verovert de bal door een tackle van achteren. Tarazona speelt de bal door. Strzelczyk heeft problemen om de bal te vangen. Strzelczyk geeft een lange en hoge pass. Januš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 9:0

86e minuut.
Dobrotă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Infante komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Strzelczyk is nu in balbezit. Strzelczyk probeert naar een medespeler te passen. Guyt rent richting de bal. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 25%, AC Všeň 75%.
Řidiči doktora Řeky - AC Všeň 9:0