Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastalavista Jobsko
352 Tactiek základní
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 28.6
redelijk Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Galatík is nu in balbezit. Pistolka verovert de bal door een tackle van achteren. Pistolka met een sublieme pass. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka schiet op doel. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Michael geeft een lange en hoge pass. Zacharda kopt de bal weg. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Jobsko 0:1

7e minuut.
Gärtner rent richting de bal. Pistolka verovert de bal door een tackle van achteren. Pistolka passt de bal met de wreef. Kostečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostečka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tuřínek kopt de bal weg. Zacharda is nu in balbezit. Zacharda speelt de bal door. Kostečka rent richting de bal. Kostečka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Galatík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kohn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Galatík rent richting de bal. Galatík geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sršeň de bal onder controle te krijgen. Kostečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostečka draait met de bal, schiet en ... Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 68%, Jobsko 32%.
Pastalavista - Jobsko 0:1

53e minuut.
Daar is Kostečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn onderschept slim de pass. Kostečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostečka schiet op doel. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostečka rent richting de bal. Kostečka haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kornel probeert naar een medespeler te passen. Zemančík is nu in balbezit. Zemančík met een sublieme pass. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Švadlenka kan de bal niet met de borst controleren. Zemančík verovert de bal door een tackle van achteren. Zemančík passt de bal in één keer door. Pistolka rent richting de bal. Pistolka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kohn met een sublieme pass. Kostečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostečka passt de bal zonder na te denken. Pistolka is nu in balbezit. Pistolka haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 67%, Jobsko 33%.
Pastalavista - Jobsko 0:1