Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kilba Praha_04 FC Ketkovice
Proti obrum Tactiek baron
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Filipko is nu in balbezit. Kudláček rent richting de bal. Filipko begaat een overtreding. Kudláček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virágh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Koska is nu in balbezit. Řebík is nu in balbezit. Bilko verovert de bal door een tackle van achteren. Koska verovert de bal door een tackle van achteren. Koska draait met de bal, schiet en ... Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Stehno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boněčka rent richting de bal. Boněčka passt de bal zonder na te denken. Kudláček is nu in balbezit. Kudláček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Otčenášek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lecjaks komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Virágh met een sublieme pass. Boněčka is nu in balbezit. Řebík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Řebík moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Řebík schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Boněčka met een sublieme pass. Virágh is nu in balbezit. Virágh speelt de bal door. Kudláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudláček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - FC Ketkovice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 43%, FC Ketkovice 57%.
FK Kilba Praha_04 - FC Ketkovice 1:0

49e minuut.
Sober heeft problemen om de bal te vangen. Kudláček onderschept slim de pass. Vodička onderschept slim de pass. Boněčka is nu in balbezit. Boněčka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Czukor passt de bal in één keer door. Koska bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecjaks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lecjaks krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lecjaks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecjaks met een sublieme pass. Vodička is nu in balbezit. Boněčka onderschept slim de pass. Boněčka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baroš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 33%, FC Ketkovice 67%.
FK Kilba Praha_04 - FC Ketkovice 1:0