Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: AC Všeň Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2902
AC Všeň TJ Chvojkovice-Brod
HHEHEH Tactiek novinka
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Puştea geeft een hoge lob. Yapari kopt de bal weg. Caramelo heeft problemen om de bal te vangen. Caramelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - TJ Chvojkovice-Brod 0:1

11e minuut.
Vascu geeft een hoge lob. Telesca kopt de bal weg. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Gardocki de bal onder controle te krijgen. Gardocki passt de bal in één keer door. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo draait met de bal, schiet en ... Januš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - TJ Chvojkovice-Brod 0:2

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Kovařík de bal onder controle te krijgen. Döttler rent richting de bal. Döttler geeft de bal voor. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - TJ Chvojkovice-Brod 0:3

32e minuut.
Monterroso geeft een lange en hoge pass. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Telesca geeft de bal voor. Beuselinck maakt een snoekduik en kopt de bal. Januš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ghione rent richting de bal. Önal bereikt de bal nog maar net als eerste. Önal geeft een hoge lob. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Januš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - TJ Chvojkovice-Brod 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Všeň 67%, TJ Chvojkovice-Brod 33%.
AC Všeň - TJ Chvojkovice-Brod 0:4

53e minuut.
Doeltrap. Januš met een harde bal richting middenveld. Gardocki kopt de bal weg. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pelzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck schiet op doel. Januš bokst de bal weg.

59e minuut.
Telesca kopt de bal weg. Caramelo met een sublieme pass. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki geeft de bal voor. Döttler kopt de bal weg. Januš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Gardocki rent richting de bal. Gardocki geeft een lange en hoge pass. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Januš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Všeň - TJ Chvojkovice-Brod 0:5

77e minuut.
Gardocki geeft een lange en hoge pass. Ghione kopt de bal weg. Vascu met een sublieme pass. Telesca is nu in balbezit. Telesca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Döttler heeft problemen om de bal te vangen. Döttler passt de bal in één keer door. Telesca geeft een lange en hoge pass. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck schiet op doel. Januš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Döttler met een sublieme pass. Telesca rent richting de bal. Telesca probeert naar een medespeler te passen. Caramelo rent richting de bal. Caramelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Duy Thắng geeft de bal voor. Döttler is nu in balbezit. Döttler passt de bal zonder na te denken. Telesca rent richting de bal. Telesca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Všeň 74%, TJ Chvojkovice-Brod 26%.
AC Všeň - TJ Chvojkovice-Brod 0:5