Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Řidiči doktora Řeky Slovánek
343 Tactiek 1
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 32.5
matig Schieten redelijk
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Eron geeft de bal voor. Bochenek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Palas de bal onder controle te krijgen. Lucassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucassen haalt uit met een fantastische trap. Kułaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gadocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucassen is nu in balbezit. Paal!

8e minuut.
Ţigănaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salmela heeft problemen om de bal te vangen. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Slovánek 1:0

23e minuut.
Eron speelt de bal door. Bochenek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palas de bal. Sollier rent richting de bal. Sollier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alpini kopt de bal weg. Gendre is nu in balbezit. Kiemlicz rent richting de bal. Gendre rent richting de bal. Gendre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Slovánek 2:0

34e minuut.
Bochenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bochenek speelt de bal door. Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier draait met de bal, schiet en ... Kułaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Slovánek 2:1

35e minuut.
Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante draait met de bal, schiet en ... Tomáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Alpini de bal onder controle te krijgen. Salmela verovert de bal door een tackle van achteren. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Slovánek 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 45%, Slovánek 55%.
Řidiči doktora Řeky - Slovánek 3:1

52e minuut.
Tomáček trapt de bal weg. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrivnáč schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łącki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Vinopal probeert de bal aan de voet te houden. Vinopal speelt de bal door. Klungelig pakt Groen de bal. Eron onderschept slim de pass. Eron haalt uit met een fantastische trap. Tomáček bokst de bal weg. Gendre is nu in balbezit. Gendre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - Slovánek 4:1

66e minuut.
Ţigănaş passt de bal in één keer door. Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groen speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Příman probeert naar een medespeler te passen. Alpini is nu in balbezit. Alpini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 46%, Slovánek 54%.
Řidiči doktora Řeky - Slovánek 4:1