Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ketkovice Jobsko
baron Tactiek základní
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Pistolka geeft een hoge lob. Kostečka rent richting de bal. Hrbek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostečka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kostečka kan niet meer verder spelen. Vachalovský komt het veld opgelopen. Zemančík zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Jobsko 0:1

18e minuut.
Vachalovský onderschept slim de pass. Vachalovský passt de bal met de wreef. Vodička is nu in balbezit. Zemančík verovert de bal door een tackle van achteren. Zemančík geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Jobsko 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Stehno de bal. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn speelt de bal door. Vachalovský rent richting de bal. Vachalovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lendl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemančík met een sublieme pass. Kornel is nu in balbezit. Klungelig pakt Kornel de bal. Kornel geeft de bal voor. Baroš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrbek kan de bal niet met de borst controleren. Baroš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hrbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ketkovice - Jobsko 0:3

42e minuut.
Hrbek met een snelle inworp. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stehno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ketkovice 74%, Jobsko 26%.
FC Ketkovice - Jobsko 0:3

52e minuut.
Lendl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornel onderschept slim de pass. Kornel speelt de bal door. Daar is Zacharda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacharda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Bičovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacharda met een sublieme pass. Koska is nu in balbezit. Koska draait met de bal, schiet en ... Glos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ketkovice 64%, Jobsko 36%.
FC Ketkovice - Jobsko 0:3