Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sparta Opolany Bohemka Praha
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Pražák de bal onder controle te krijgen. Antonín met een sublieme pass. Žufánek kopt de bal weg. Dolák rent richting de bal. Dolák draait met de bal, schiet en ... Hadač verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Borůvka geeft de bal voor. Chatrný kopt de bal weg. Dutý bereikt de bal nog maar net als eerste. Žufánek rent richting de bal. Žufánek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Loučka rent richting de bal. Pulkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkert speelt de bal door. Netolický bereikt de bal nog maar net als eerste. Netolický haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Smutný onderschept slim de pass. Smutný probeert naar een medespeler te passen. Pulkert met een sublieme pass. Netolický is nu in balbezit. Netolický haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pražák rent richting de bal. Netolický onderschept slim de pass. Kopeček rent richting de bal. Netolický bereikt de bal nog maar net als eerste. Netolický schiet op doel. Antonín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Opolany 57%, Bohemka Praha 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sparta Opolany - Bohemka Praha 0:0

51e minuut.
Inworp. Loučka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočárník speelt de bal door. Žufánek rent richting de bal. Žufánek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pulkert geeft de bal voor. Viktor rent richting de bal. Viktor geeft een hoge lob. Daar is Kočárník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kočárník geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Loučka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopeček de bal. Kopeček passt de bal in één keer door. Netolický is nu in balbezit. Netolický draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vírava met de inworp. Pulkert kan de bal niet met de borst controleren. Borůvka onderschept slim de pass. Pulkert rent richting de bal. Pulkert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Opolany 41%, Bohemka Praha 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sparta Opolany - Bohemka Praha 0:0