Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiskra Strážnice 1 FC Liverpool
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kolben geeft een hoge lob. Inworp. Schuster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houško bereikt de bal nog maar net als eerste. Houško schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Pešule zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortyn met een sublieme pass. Kasner is nu in balbezit. Kasner haalt uit met een fantastische trap. Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 64%, 1 FC Liverpool 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiskra Strážnice - 1 FC Liverpool 0:0

64e minuut.
Houško passt de bal met de wreef. Pachman is nu in balbezit. Pachman passt de bal zonder na te denken. Flídr rent richting de bal. Flídr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - 1 FC Liverpool 1:0

66e minuut.
Houško is nu in balbezit. Houško draait met de bal, schiet en ... Kolben rent richting de bal. Flídr onderschept slim de pass. Flídr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - 1 FC Liverpool 2:0

68e minuut.
Kasner verovert de bal door een tackle van achteren. Balán is nu in balbezit. Kasner verovert de bal door een tackle van achteren. Kasner schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - 1 FC Liverpool 2:1

87e minuut.
Balán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejkal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hronek rent richting de bal. Hronek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jiskra Strážnice - 1 FC Liverpool 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 40%, 1 FC Liverpool 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiskra Strážnice - 1 FC Liverpool 2:2