Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod Řidiči doktora Řeky
novinka Tactiek 343
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 30.8
excellent Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft een hoge lob. Telesca probeert naar een medespeler te passen. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gadocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramelo rent richting de bal. Caramelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 1:0

6e minuut.
Telesca passt de bal met de wreef. Beuselinck heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palas. Beuselinck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caramelo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Caramelo rent richting de bal. Caramelo geeft een hoge lob. Telesca springt en kopt de bal. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Kułaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Vascu met een sublieme pass. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki geeft een hoge lob. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 2:0

14e minuut.
Gardocki kopt de bal weg. Caramelo met een sublieme pass. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Kułaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 3:0

22e minuut.
Önal geeft een lange en hoge pass. Caramelo rent richting de bal. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 4:0

25e minuut.
Vinopal geeft de bal voor. Infante rent richting de bal. Alpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Döttler speelt de bal door. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Telesca onderschept slim de pass. Telesca haalt uit met een fantastische trap. Kułaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 5:0

30e minuut.
Alpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu onderschept slim de pass. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yapari rent richting de bal. Yapari geeft een hoge lob. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck schiet op doel. Kułaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 6:0

35e minuut.
Telesca met de inworp. Döttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Döttler passt de bal met de wreef. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 7:0

38e minuut.
Daar is Döttler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döttler passt de bal in één keer door. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck schiet op doel. Palas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Vascu speelt de bal door. Gardocki met een sublieme pass. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck schiet op doel. Kułaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 31%, Řidiči doktora Řeky 69%.
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 7:0

49e minuut.
Hrivnáč rent richting de bal. Döttler onderschept slim de pass. Döttler geeft de bal voor. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Yapari onderschept slim de pass. Yapari passt de bal in één keer door. Gardocki speelt de bal door. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 8:0

55e minuut.
Beuselinck speelt de bal door. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Telesca geeft de bal voor. Gadocha heeft problemen om de bal te vangen. Beuselinck is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 9:0

59e minuut.
Döttler passt de bal in één keer door. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki geeft een lange en hoge pass. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Kułaga bokst de bal weg. Döttler speelt de bal door. Beuselinck rent richting de bal. Floruţ maakt een afschuwelijke overtreding. Floruţ krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Telesca probeert de bal aan de voet te houden. Döttler rent richting de bal. Döttler passt de bal met de wreef. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Telesca passt de bal zonder na te denken. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Kułaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 10:0

64e minuut.
Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Yapari onderschept slim de pass. Yapari speelt de bal door. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 11:0

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gardocki zal de hoekschop nemen. Döttler springt en kopt de bal. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 12:0

73e minuut.
Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Gendre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 12:1

75e minuut.
Vascu trapt de bal weg. Telesca is nu in balbezit. Telesca passt de bal zonder na te denken. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Kułaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Yapari geeft een lange en hoge pass. Gadocha probeert naar een medespeler te passen. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Kułaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Monterroso met een sublieme pass. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki met een sublieme pass. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 35%, Řidiči doktora Řeky 65%.
TJ Chvojkovice-Brod - Řidiči doktora Řeky 12:1