Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 FC Liverpool AC Sparta Opolany
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Fortyn rent richting de bal. Dolák onderschept slim de pass. Žufánek rent richting de bal. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - AC Sparta Opolany 0:1

12e minuut.
Kasner rent richting de bal. Kasner passt de bal met de wreef. Hronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hronek draait met de bal, schiet en ... Viktor probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Antonín trapt de bal weg. Fortyn kopt de bal weg. Daar is Hronek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasner is nu in balbezit. Kasner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borůvka rent richting de bal. Borůvka passt de bal met de wreef. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Meziříčský rent richting de bal. Meziříčský geeft een lange en hoge pass. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hronek rent richting de bal. Hronek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Loučka met een snelle inworp. Kočárník rent richting de bal. Kočárník geeft de bal voor. Žufánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žufánek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pešule geeft een hoge lob. Inworp. Černušák met een snelle inworp. Žufánek is nu in balbezit. Žufánek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - AC Sparta Opolany 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Borůvka de bal. Kasner bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktor is nu in balbezit. Kasner verovert de bal door een tackle van achteren. Kasner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - AC Sparta Opolany 1:2

39e minuut.
Fortyn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pešule de bal. Pešule geeft de bal voor. Kasner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 50%, AC Sparta Opolany 50%.
1 FC Liverpool - AC Sparta Opolany 1:2

54e minuut.
Loučka is nu in balbezit. Hronek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loučka. Hronek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Kočárník kopt de bal weg. Sluka rent richting de bal. Sluka geeft de bal voor. Kočárník rent richting de bal. Kočárník geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Pešule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Černušák rent richting de bal. Pešule begaat een overtreding. Pešule krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sluka passt de bal met de wreef. Dolák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žufánek is nu in balbezit. Dolák rent richting de bal. Dolák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - AC Sparta Opolany 1:3

83e minuut.
Borůvka onderschept slim de pass. Borůvka geeft een hoge lob. Daar is Sluka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žufánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žufánek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 40%, AC Sparta Opolany 60%.
1 FC Liverpool - AC Sparta Opolany 1:3