Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemka Praha Jiskra Strážnice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Daar is Pachman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutý verovert de bal door een tackle van achteren. Brůček begaat een overtreding. Brůček krijgt een gele kaart. Dutý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dutý zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Netolický springt en kopt de bal. Pulkert rent richting de bal. Pulkert schiet op doel. Božek bokst de bal weg. Daar is Kálal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopeček rent richting de bal. Kopeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - Jiskra Strážnice 1:0

14e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Schuster de bal. Schuster passt de bal zonder na te denken. Flídr is nu in balbezit. Flídr haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Vírava bereikt de bal nog maar net als eerste. Houško verovert de bal door een tackle van achteren. Houško geeft een hoge lob. Oupic kan de bal niet met de borst controleren. Kundrát geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Balán onderschept slim de pass. Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopeček rent richting de bal. Netolický rent richting de bal. Netolický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - Jiskra Strážnice 2:0

36e minuut.
Doeltrap. Božek met een harde bal richting middenveld. Houško rent richting de bal. Flídr bereikt de bal nog maar net als eerste. Flídr haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemka Praha 44%, Jiskra Strážnice 56%.
Bohemka Praha - Jiskra Strážnice 2:0

47e minuut.
Flídr bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatrný is nu in balbezit. Flídr verovert de bal door een tackle van achteren. Flídr draait met de bal, schiet en ... Hadač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - Jiskra Strážnice 2:1

48e minuut.
Houško is nu in balbezit. Netolický rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houško. Houško krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mikulenka rent richting de bal. Mikulenka geeft de bal voor. Hluchý kopt de bal weg. Vírava probeert de bal met de borst te controleren. Vírava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemka Praha - Jiskra Strážnice 3:1

61e minuut.
Houško is nu in balbezit. Flídr is nu in balbezit. Houško rent richting de bal. Flídr bereikt de bal nog maar net als eerste. Flídr schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pachman onderschept slim de pass. Pachman geeft een hoge lob. Flídr rent richting de bal. Flídr draait met de bal, schiet en ... Chatrný probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemka Praha 50%, Jiskra Strážnice 50%.
Bohemka Praha - Jiskra Strážnice 3:1