Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: Jobsko Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2988
Jobsko TJ Chvojkovice-Brod
základní Tactiek novinka
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten excellent
average Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Döttler passt de bal zonder na te denken. Zemančík rent richting de bal. Döttler geeft een hoge lob. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Önal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Telesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telesca passt de bal met de wreef. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zacharda bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo verovert de bal door een tackle van achteren. Caramelo speelt de bal door. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Glos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso geeft een lange en hoge pass. Telesca met een sublieme pass. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Glos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Doeltrap. Glos trapt de bal weg van het doel. Vascu kopt de bal weg. Klungelig pakt Beuselinck de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kohn is nu in balbezit. Caramelo onderschept slim de pass. Caramelo geeft een hoge lob. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Glos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kardaš is nu in balbezit. Gardocki verovert de bal door een tackle van achteren. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck schiet op doel. Glos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tuřínek trapt de bal weg van het doel. Monterroso kopt de bal weg. Klungelig pakt Bičovský de bal. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Glos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Caramelo geeft een lange en hoge pass. Döttler probeert naar een medespeler te passen. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. Tuřínek probeert de bal aan de voet te houden. Glos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jobsko 69%, TJ Chvojkovice-Brod 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jobsko - TJ Chvojkovice-Brod 0:0

53e minuut.
Daar is Bičovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telesca probeert naar een medespeler te passen. Caramelo is nu in balbezit. Caramelo haalt uit met een fantastische trap. Glos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - TJ Chvojkovice-Brod 0:1

61e minuut.
Vascu passt de bal met de wreef. Caramelo rent richting de bal. Caramelo passt de bal zonder na te denken. Beuselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuselinck schiet op doel. Glos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - TJ Chvojkovice-Brod 0:2

62e minuut.
Pistolka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kostečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuselinck verovert de bal door een tackle van achteren. Beuselinck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zacharda is nu in balbezit. Caramelo verovert de bal door een tackle van achteren. Caramelo met een sublieme pass. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kornel kopt de bal weg. Döttler rent richting de bal. Döttler geeft de bal voor. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kohn rent richting de bal. Önal onderschept slim de pass. Önal passt de bal zonder na te denken. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beuselinck probeert de bal met de borst te controleren. Beuselinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - TJ Chvojkovice-Brod 0:3

84e minuut.
Döttler geeft de bal voor. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck passt de bal zonder na te denken. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jobsko - TJ Chvojkovice-Brod 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jobsko 69%, TJ Chvojkovice-Brod 31%.
Jobsko - TJ Chvojkovice-Brod 0:4