Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastalavista Slovánek
352 Tactiek 1
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
25.8 gemiddelde waardering 32.1
redelijk Schieten goed
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen matig


16e minuut.
Švejdík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Groen. Švejdík raakt geblesseerd tijdens het duel. Švejdík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jesenský rent richting de bal. Jesenský draait met de bal, schiet en ... Tomáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Gärtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubinec rent richting de bal. Kubinec probeert naar een medespeler te passen. Jesenský is nu in balbezit. Jesenský schiet op doel. Tomáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 55%, Slovánek 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pastalavista - Slovánek 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Kubinec de bal. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş passt de bal zonder na te denken. Lucassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucassen haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr bokst de bal weg.

55e minuut.
Švejdík speelt de bal door. Sršeň is nu in balbezit. Sollier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sollier krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švejdík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sršeň met een sublieme pass. Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Łącki is nu in balbezit. Łącki geeft een lange en hoge pass. Michael rent richting de bal. Sollier rent richting de bal. Sollier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Slovánek 0:1

67e minuut.
Kulička speelt de bal door. Sršeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier verovert de bal door een tackle van achteren. Sollier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Švejdík probeert naar een medespeler te passen. Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier passt de bal zonder na te denken. Lucassen is nu in balbezit. Lucassen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 64%, Slovánek 36%.
Pastalavista - Slovánek 0:1