Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sparta Opolany FC Ketkovice
Normal Tactiek baron
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Loučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Loučka speelt de bal door. Řebík rent richting de bal. Řebík haalt uit met een fantastische trap. Antonín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kočárník geeft de bal voor. Hrbek probeert de bal aan de voet te houden. Černušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Černušák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Opolany - FC Ketkovice 1:0

30e minuut.
Štrobl geeft een hoge lob. Vodička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodička passt de bal in één keer door. Řebík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řebík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Viktor met een sublieme pass. Lendl bereikt de bal nog maar net als eerste. Loučka begaat een overtreding. Lendl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lendl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Antonín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Opolany 71%, FC Ketkovice 29%.
AC Sparta Opolany - FC Ketkovice 1:0

54e minuut.
Filipko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

57e minuut.
Berdych rent richting de bal. Berdych passt de bal in één keer door. Hrbek rent richting de bal. Dolák onderschept slim de pass. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lendl kopt de bal weg. Loučka rent richting de bal. Loučka geeft een hoge lob. Oktábec probeert de bal aan de voet te houden. Kočárník bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Koska verovert de bal door een tackle van achteren. Loučka rent richting de bal. Koska onderschept slim de pass. Koska draait met de bal, schiet en ... Antonín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Sparta Opolany - FC Ketkovice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Opolany 45%, FC Ketkovice 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sparta Opolany - FC Ketkovice 1:1