Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Athlons Kyjov FC Krhová
fgfgf Tactiek Moje 2
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.6 gemiddelde waardering 37.9
average Schieten adequate
good Passen good
weak Verdedigen adequate


21e minuut.
Daar is Fumagalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol kopt de bal weg. Daar is Gilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Doeltrap. Kollu met een harde bal richting middenveld. Pearson kopt de bal weg. Segalini rent richting de bal. Segalini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lazzarini speelt de bal door. Daar is Rusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pribadi probeert naar een medespeler te passen. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pribadi kopt de bal weg. Woźnica rent richting de bal. Woźnica met een sublieme pass. Dahlmeier is nu in balbezit. Dahlmeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 52%, FC Krhová 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Athlons Kyjov - FC Krhová 0:0

51e minuut.
Pearson rent richting de bal. Pearson geeft een hoge lob. Tusariello speelt de bal door. Mirzəzadə probeert de bal aan de voet te houden. Mirzəzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Krhová 0:1

54e minuut.
Dahlmeier heeft problemen om de bal te vangen. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap. Glesnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Musiał geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woźnica met de inworp. Haugland is nu in balbezit. Haugland geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Haugland rent richting de bal. Haugland passt de bal in één keer door. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoníček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Yukarı komt het veld opgelopen. Birigazzi komt het veld opgelopen. Salerno komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pribadi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Segalini de bal onder controle te krijgen. Tamasevičius is nu in balbezit. Segalini verovert de bal door een tackle van achteren. Segalini draait met de bal, schiet en ... Kollu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gilson verovert de bal door een tackle van achteren. Woźnica is nu in balbezit. Mirzəzadə begaat een overtreding. Woźnica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Woźnica kan niet meer verder spelen. Barbořík komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann passt de bal met de wreef. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə haalt uit met een fantastische trap. Cílek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Haugland rent richting de bal. Haugland passt de bal zonder na te denken. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap. Glesnes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Athlons Kyjov - FC Krhová 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 47%, FC Krhová 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Athlons Kyjov - FC Krhová 1:1