Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macedonia United Smrtící vesnice
Normal Tactiek www.attack.com
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
19.5 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Husnik rent richting de bal. Husnik passt de bal in één keer door. Mažňák rent richting de bal. Bruml is nu in balbezit. Bruml geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Čajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faltýnek rent richting de bal. Faltýnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Smrtící vesnice 0:1

9e minuut.
Hozman geeft een hoge lob. Inworp. Lokaj met een snelle inworp. Mikuláš is nu in balbezit. Mikuláš geeft de bal voor. Paal!

14e minuut.
Schulmeister geeft een hoge lob. Litera kopt de bal weg. Faltýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltýnek schiet op doel. Lachman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Smrtící vesnice 0:2

17e minuut.
Mažňák speelt de bal door. Faltýnek is nu in balbezit. Faltýnek passt de bal in één keer door. Litera is nu in balbezit. Litera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Smrtící vesnice 0:3

18e minuut.
Mikuláš probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schulmeister zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husnik is nu in balbezit. Husnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kousal geeft een hoge lob. Lachman met een sublieme pass. Kousal rent richting de bal. Kousal geeft de bal voor. Litera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zahrádka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kousal met een snelle inworp. Mažňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažňák passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Schulmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuláš is nu in balbezit. Schulmeister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikuláš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 66%, Smrtící vesnice 34%.
Macedonia United - Smrtící vesnice 0:3

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lachman trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husnik met een snelle inworp. Kousal geeft een lange en hoge pass. Lachman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Lokaj rent richting de bal. Kousal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kousal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Veyr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schulmeister rent richting de bal. Pan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pan krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Barteska probeert naar een medespeler te passen. Uhlík rent richting de bal. Schulmeister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uhlík raakt geblesseerd tijdens het duel. Pan met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Beránek met een harde bal richting middenveld. Barteska is nu in balbezit. Barteska geeft een lange en hoge pass. Štengl rent richting de bal. Štengl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kousal geeft een hoge lob. Schulmeister kan de bal niet met de borst controleren. Drešer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulmeister verovert de bal door een tackle van achteren. Schulmeister geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lachman trapt de bal weg. Inworp. Schulmeister met een snelle inworp. Husnik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pan is nu in balbezit. Mažňák verovert de bal door een tackle van achteren. Mažňák passt de bal zonder na te denken. Bruml bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruml draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Smrtící vesnice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 64%, Smrtící vesnice 36%.
Macedonia United - Smrtící vesnice 0:4