Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax amsterdam FC Krhová
523 Tactiek Moje 3
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 38.1
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Harańczyk rent richting de bal. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro probeert naar een medespeler te passen. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kužet passt de bal met de wreef. Lizi rent richting de bal. Lizi speelt de bal door. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pribadi probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin passt de bal zonder na te denken. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Krhová 1:0

18e minuut.
Pearson onderschept slim de pass. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann speelt de bal door. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Duro speelt de bal door. Gaidoş probeert naar een medespeler te passen. Kužet geeft de bal voor. Harańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumagalli met de inworp. Pearson probeert naar een medespeler te passen. Segalini is nu in balbezit. Segalini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lizi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duro de bal. Duro geeft de bal voor. Lizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizi schiet op doel. Glesnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
de Quintana kopt de bal weg. Kužet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizi is nu in balbezit. Lizi geeft een hoge lob. Harańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 45%, FC Krhová 55%.
Ajax amsterdam - FC Krhová 1:0

52e minuut.
Pascalin is nu in balbezit. Kužet rent richting de bal. Kužet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Glesnes bokst de bal weg.

58e minuut.
Kužet onderschept slim de pass. Harańczyk rent richting de bal. Musiał legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harańczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pascalin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Glesnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Musiał heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk is nu in balbezit. Musiał onderschept slim de pass. Duro verovert de bal door een tackle van achteren. Duro draait met de bal, schiet en ... Glesnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yukarı komt het veld opgelopen. Birigazzi komt het veld opgelopen. Salerno komt het veld opgelopen. Strzykalski met de inworp. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro geeft een lange en hoge pass. Kužet springt en kopt de bal. Glesnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pribadi speelt de bal door. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Fumagalli geeft de bal voor. Segalini springt en kopt de bal. Klungelig pakt Parzy de bal. Šunjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Lizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizi geeft een hoge lob. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Glesnes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duro rent richting de bal. Duro geeft een lange en hoge pass. Glesnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harańczyk springt en kopt de bal. Glesnes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Birigazzi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pascalin kopt de bal weg. Kužet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužet rent richting de bal. Kužet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Salerno onderschept slim de pass. Duro verovert de bal door een tackle van achteren. Duro met een sublieme pass. Kužet rent richting de bal. Kužet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zimmermann probeert naar een medespeler te passen. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş verovert de bal door een tackle van achteren. Mirzəzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ... Šunjić bokst de bal weg.

86e minuut.
Pearson passt de bal met de wreef. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Salerno rent richting de bal. Duro onderschept slim de pass. Duro geeft een hoge lob. Musiał probeert de bal aan de voet te houden. Duro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 28%, FC Krhová 72%.
Ajax amsterdam - FC Krhová 1:0