Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Aleneova Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3062
Aleneova Smrtící vesnice
Normal Tactiek www.attack.com
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Mažňák passt de bal zonder na te denken. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Litera onderschept slim de pass. Bruml is nu in balbezit. Bruml schiet op doel. Dapecí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Přecechtěl bereikt de bal nog maar net als eerste. Přecechtěl geeft de bal voor. Veyr kopt de bal weg. Popp probeert de bal aan de voet te houden. Popp haalt uit met een fantastische trap. Beránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Husnik verovert de bal door een tackle van achteren. Husnik met een sublieme pass. Schulmeister is nu in balbezit. Schulmeister geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kousal met de inworp. Mažňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažňák geeft een lange en hoge pass. Bruml rent richting de bal. Bruml draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Horálek passt de bal met de wreef. Popp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozman begaat een overtreding. Hozman krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mažňák onderschept slim de pass. Mažňák met een sublieme pass. Litera bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltýnek is nu in balbezit. Faltýnek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - Smrtící vesnice 0:1

35e minuut.
Gazdoš passt de bal zonder na te denken. Přecechtěl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulmeister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schulmeister krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleneova 56%, Smrtící vesnice 44%.
Aleneova - Smrtící vesnice 0:1

58e minuut.
Husnik speelt de bal door. Faltýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltýnek passt de bal zonder na te denken. Bruml bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruml draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Smrk rent richting de bal. Litera onderschept slim de pass. Litera speelt de bal door. Bruml rent richting de bal. Bruml haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleneova - Smrtící vesnice 0:2

82e minuut.
Horálek rent richting de bal. Faltýnek maakt een afschuwelijke overtreding. Horálek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horálek met een snel genomen vrije trap. Štěteček bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěteček haalt uit met een fantastische trap. Beránek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleneova 56%, Smrtící vesnice 44%.
Aleneova - Smrtící vesnice 0:2