Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: FC Zeli Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2179
FC Zeli Aleneova
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Horálek probeert naar een medespeler te passen. Moravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný is nu in balbezit. Moravec rent richting de bal. Moravec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gazdoš met een sublieme pass. Voves bereikt de bal nog maar net als eerste. Voves met een sublieme pass. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeli - Aleneova 1:0

13e minuut.
Cupák is nu in balbezit. Voves onderschept slim de pass. Voves met een sublieme pass. Vrátný is nu in balbezit. Vrátný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeli - Aleneova 2:0

27e minuut.
Cupák bereikt de bal nog maar net als eerste. Konvrzek onderschept slim de pass. Konvrzek probeert naar een medespeler te passen. Štěteček rent richting de bal. Štěteček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeli - Aleneova 2:1

27e minuut.
Horálek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trvaj komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Přecechtěl geeft een lange en hoge pass. Poleno is nu in balbezit. Poleno geeft een lange en hoge pass. Trvaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Trvaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Vrátný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moravec rent richting de bal. Met opzet legt Lokvenc zijn tegenspeler op de grond. Lokvenc krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Štrbík trapt de bal weg. Gazdoš kopt de bal weg. Daar is Poleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štěteček is nu in balbezit. Štěteček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gazdoš rent richting de bal. Moravec verovert de bal door een tackle van achteren. Moravec speelt de bal door. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný haalt uit met een fantastische trap. Dapecí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeli 40%, Aleneova 60%.
FC Zeli - Aleneova 2:1

66e minuut.
Gazdoš is nu in balbezit. Cupák bereikt de bal nog maar net als eerste. Voves begaat een overtreding. Cupák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cupák kan niet meer verder spelen. Hotáry komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Popov speelt de bal door. Daar is Lokvenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokvenc speelt de bal door. Hotáry is nu in balbezit. Hotáry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeli 49%, Aleneova 51%.
FC Zeli - Aleneova 2:1