Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pouliční PrajzLand FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hrádek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampach onderschept slim de pass. Žampach speelt de bal door. Marečík rent richting de bal. Marečík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hrubec kopt de bal weg. Daar is Marečík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cupák is nu in balbezit. Marečík verovert de bal door een tackle van achteren. Marečík haalt uit met een fantastische trap. Přecechtěl bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Maršíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pišvejc onderschept slim de pass. Pišvejc probeert naar een medespeler te passen. Marečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Marečík draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Hrádek rent richting de bal. Hrádek geeft een hoge lob. Chromý rent richting de bal. Chromý draait met de bal, schiet en ... Halbich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - PrajzLand FC 1:0

33e minuut.
Inworp. Hrubec met de inworp. Pišvejc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pišvejc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pouliční - PrajzLand FC 1:1

45e minuut.
Mojžíš probeert naar een medespeler te passen. Pišvejc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pišvejc met een sublieme pass. Marečík is nu in balbezit. Marečík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - PrajzLand FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pouliční 58%, PrajzLand FC 42%.
Pouliční - PrajzLand FC 1:2

50e minuut.
Pišvejc onderschept slim de pass. Pišvejc passt de bal met de wreef. Marečík rent richting de bal. Marečík schiet op doel. Přecechtěl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - PrajzLand FC 1:3

61e minuut.
Mojžíš probeert naar een medespeler te passen. Maršíček heeft problemen om de bal te vangen. Maršíček passt de bal in één keer door. Pišvejc is nu in balbezit. Pišvejc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Chromý de bal. Kastner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chromý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bejlek neemt zijn aanloop. Halbich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - PrajzLand FC 2:3

74e minuut.
Cupák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupák geeft een lange en hoge pass. Bejlek kopt de bal weg. Chromý bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pišvejc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pišvejc passt de bal met de wreef. Maršíček rent richting de bal. Marečík verovert de bal door een tackle van achteren. Marečík schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Přecechtěl trapt de bal weg. Bejlek kopt de bal weg. Matějek rent richting de bal. Chromý onderschept slim de pass. Chromý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pouliční 48%, PrajzLand FC 52%.
Pouliční - PrajzLand FC 2:3