Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macedonia United Aleneova
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gazdoš passt de bal zonder na te denken. Zahrádka is nu in balbezit. Zahrádka met een sublieme pass. Štengl is nu in balbezit. Štengl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lokaj rent richting de bal. Lokaj speelt de bal door. Mikuláš probeert naar een medespeler te passen. Štengl is nu in balbezit. Štengl haalt uit met een fantastische trap. Dapecí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Aleneova 1:0

14e minuut.
Popp rent richting de bal. Popp speelt de bal door. Štěteček rent richting de bal. Fingr is nu in balbezit. Fingr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macedonia United - Aleneova 1:1

25e minuut.
Horálek is nu in balbezit. Horálek geeft een lange en hoge pass. Daar is Čajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štěteček bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěteček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fingr passt de bal zonder na te denken. Štěteček is nu in balbezit. Štěteček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Aleneova 1:2

33e minuut.
Přecechtěl passt de bal in één keer door. Daar is Mikuláš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazdoš is nu in balbezit. Mikuláš onderschept slim de pass. Mikuláš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Štengl probeert de bal aan de voet te houden. Gazdoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdoš probeert naar een medespeler te passen. Štěteček rent richting de bal. Štěteček haalt uit met een fantastische trap. Lachman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 50%, Aleneova 50%.
Macedonia United - Aleneova 1:2

49e minuut.
Gazdoš probeert naar een medespeler te passen. Štěteček rent richting de bal. Pan onderschept slim de pass. Fingr onderschept slim de pass. Fingr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Aleneova 1:3

68e minuut.
Čajka kopt de bal weg. Pan geeft een lange en hoge pass. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Štengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štengl draait met de bal, schiet en ... Dapecí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Lokaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pan de bal. Štengl rent richting de bal. Štengl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Macedonia United - Aleneova 2:3

73e minuut.
Barteska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdoš onderschept slim de pass. Gazdoš speelt de bal door. Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fingr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macedonia United 48%, Aleneova 52%.
Macedonia United - Aleneova 2:3