Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Horní Dunajovice FC Zeli
stred Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Papoušek met een sublieme pass. Ivanko rent richting de bal. Ivanko geeft de bal voor. Hejtman rent richting de bal. Hejtman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Voves bereikt de bal nog maar net als eerste. Žáček is nu in balbezit. Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Papoušek is nu in balbezit. Papoušek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Poleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejtman rent richting de bal. Hejtman haalt uit met een fantastische trap. Štrbík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - FC Zeli 1:0

32e minuut.
Markvarec rent richting de bal. Markvarec geeft een hoge lob. Daar is Kolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrátný is nu in balbezit. Vrátný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FK Horní Dunajovice - FC Zeli 1:1

42e minuut.
Hejtman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 46%, FC Zeli 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FK Horní Dunajovice - FC Zeli 1:1

68e minuut.
Kolek met een sublieme pass. Sopoušek is nu in balbezit. Papoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Papoušek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - FC Zeli 2:1

69e minuut.
Moravec probeert naar een medespeler te passen. Vrátný rent richting de bal. Kolek probeert naar een medespeler te passen. Baudyš rent richting de bal. Baudyš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kolek met een sublieme pass. Baudyš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudyš geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Papoušek de bal onder controle te krijgen. Papoušek schiet op doel. Štrbík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 49%, FC Zeli 51%.
1.FK Horní Dunajovice - FC Zeli 2:1