Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax amsterdam FC Zeli
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
de Quintana geeft de bal voor. Sopoušek probeert de bal met de borst te controleren. Harańczyk is nu in balbezit. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Poleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel. Štrbík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus geeft een hoge lob. Pascalin met een sublieme pass. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin speelt de bal door. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Štrbík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 1:0

13e minuut.
Duro onderschept slim de pass. Duro geeft een lange en hoge pass. Daar is Poleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Štrbík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 2:0

14e minuut.
Moravec probeert naar een medespeler te passen. Vrátný heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk onderschept slim de pass. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Štrbík bokst de bal weg.

16e minuut.
Lizi geeft de bal voor. Daar is Žáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel. Štrbík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 3:0

20e minuut.
Lizi geeft een hoge lob. Konvrzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Strzykalski rent richting de bal. Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužet rent richting de bal. Kužet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 4:0

28e minuut.
Sopoušek rent richting de bal. Sopoušek geeft de bal voor. Kužet kopt de bal weg. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kužet speelt de bal door. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopoušek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sopoušek krijgt een gele kaart. Harańczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kužet zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Voves is nu in balbezit. Kužet verovert de bal door een tackle van achteren. Kužet passt de bal zonder na te denken. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štrbík trapt de bal weg. Filipek kopt de bal weg. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 5:0

40e minuut.
Štrbík met een sublieme pass. Kužet kopt de bal weg. Daar is Poleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lizi rent richting de bal. Lizi passt de bal met de wreef. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel. Štrbík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 16%, FC Zeli 84%.
Ajax amsterdam - FC Zeli 6:0

47e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin passt de bal met de wreef. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 7:0

48e minuut.
Lizi onderschept slim de pass. Lizi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duro de bal. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana geeft een lange en hoge pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Štrbík bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Quintana neemt de hoekschop. Harańczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 8:0

60e minuut.
Strzykalski met de inworp. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk schiet op doel. Štrbík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kužet krijgt zijn hoofd ertegen. Poleno heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk schiet op doel. Štrbík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 9:0

61e minuut.
Moravec is nu in balbezit. Moravec speelt de bal door. Sopoušek met een sublieme pass. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lizi kan de bal niet met de borst controleren. Lizi speelt de bal door. Kalus is nu in balbezit. Kužet verovert de bal door een tackle van achteren. Kužet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Žáček geeft de bal voor. Inworp. Strzykalski met de inworp. Duro geeft een lange en hoge pass. Harańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 10:0

81e minuut.
Harańczyk rent richting de bal. Pascalin is nu in balbezit. Harańczyk passt de bal zonder na te denken. Kužet is nu in balbezit. Kužet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC Zeli 11:0

84e minuut.
Duro kopt de bal weg. Daar is Parzy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parzy passt de bal zonder na te denken. Kužet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužet geeft de bal voor. Štrbík bokst de bal weg.

85e minuut.
Štrbík trapt de bal weg. Pascalin kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalus de bal. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Štrbík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 14%, FC Zeli 86%.
Ajax amsterdam - FC Zeli 11:0