Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Athlons Kyjov FC Zeli
fgfgf Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dahlmeier onderschept slim de pass. Kalus rent richting de bal. Dahlmeier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Carol de bal. Carol schiet op doel. Štrbík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Haugland probeert naar een medespeler te passen. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček passt de bal zonder na te denken. Dahlmeier rent richting de bal. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap. Štrbík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dahlmeier rent richting de bal. Dahlmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Zeli 1:0

15e minuut.
Haugland is nu in balbezit. Haugland geeft een lange en hoge pass. Poleno is nu in balbezit. Bartoníček onderschept slim de pass. Bartoníček schiet op doel. Štrbík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Carol rent richting de bal. Carol passt de bal zonder na te denken. Dahlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Zeli 2:0

29e minuut.
Bartoníček is nu in balbezit. Voves bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bartoníček zijn tegenspeler op de grond. Bartoníček is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Daar is Dahlmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poleno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haugland geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Haugland passt de bal in één keer door. Carol rent richting de bal. Carol passt de bal met de wreef. Dahlmeier is nu in balbezit. Dahlmeier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carol rent richting de bal. Carol geeft een lange en hoge pass. Konvrzek rent richting de bal. Dahlmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Markvarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Markvarec speelt de bal door. Vrátný rent richting de bal. Vrátný haalt uit met een fantastische trap. Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Tamasevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Zeli 2:1

45e minuut.
Daar is Haugland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haugland met een sublieme pass. Carol speelt de bal door. Dahlmeier rent richting de bal. Dahlmeier schiet op doel. Štrbík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Zeli 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 39%, FC Zeli 61%.
AC Athlons Kyjov - FC Zeli 3:1

47e minuut.
Tusariello probeert naar een medespeler te passen. Haugland is nu in balbezit. Haugland passt de bal met de wreef. Dahlmeier rent richting de bal. Dahlmeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dahlmeier is nu in balbezit. Carol rent richting de bal. Carol passt de bal in één keer door. Dahlmeier rent richting de bal. Dahlmeier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Žáček geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woźnica met een snelle inworp. Haugland is nu in balbezit. Haugland geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carol onderschept slim de pass. Carol passt de bal in één keer door. Dahlmeier kan de bal niet met de borst controleren. Dahlmeier schiet op doel. Daar is Sopoušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Woźnica zal de hoekschop nemen. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Voves passt de bal zonder na te denken. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica passt de bal in één keer door. Dahlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmeier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Haugland speelt de bal door. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol probeert naar een medespeler te passen. Dahlmeier is nu in balbezit. Dahlmeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sopoušek de bal. Dahlmeier rent richting de bal. Dahlmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - FC Zeli 4:1

83e minuut.
Woźnica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voves bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haugland. Haugland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 31%, FC Zeli 69%.
AC Athlons Kyjov - FC Zeli 4:1