Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: FC Zeli Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2711
FC Zeli FC Nedakonice
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Borovanský probeert naar een medespeler te passen. Markvarec geeft de bal voor. Jech bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný onderschept slim de pass. Vrátný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zušťák onderschept slim de pass. Zušťák probeert naar een medespeler te passen. Bešťák rent richting de bal. Bešťák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeli - FC Nedakonice 0:1

32e minuut.
Žáček verovert de bal door een tackle van achteren. Borovanský onderschept slim de pass. Borovanský met een sublieme pass. Zušťák rent richting de bal. Zušťák passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Borovanský geeft een lange en hoge pass. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bešťák verovert de bal door een tackle van achteren. Zušťák rent richting de bal. Zušťák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeli 50%, FC Nedakonice 50%.
FC Zeli - FC Nedakonice 0:1

62e minuut.
Voves probeert naar een medespeler te passen. Košut is nu in balbezit. Kalus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Košut raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Borovanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovanský geeft een lange en hoge pass. Konvrzek heeft problemen om de bal te vangen. Petržela is nu in balbezit. Petržela haalt uit met een fantastische trap. Štrbík bokst de bal weg. Sopoušek is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Pavlas is nu in balbezit. Pavlas met een sublieme pass. Petržela speelt de bal door. Daar is Bešťák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bešťák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Žáček is nu in balbezit. Bešťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žáček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žáček krijgt een gele kaart. Bešťák raakt geblesseerd tijdens het duel. Zušťák legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeli - FC Nedakonice 0:2

82e minuut.
Borovanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovanský passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Žáček de bal onder controle te krijgen. Bešťák rent richting de bal. Bešťák schiet op doel. Štrbík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kalus is nu in balbezit. Košut is nu in balbezit. Kalus maakt een afschuwelijke overtreding. Kalus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeli 57%, FC Nedakonice 43%.
FC Zeli - FC Nedakonice 0:2