Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx FC AVE FE
Tactiek Main
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 35.5
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konětopa met de inworp. Kofta probeert naar een medespeler te passen. Klátič is nu in balbezit. Klátič schiet op doel. Tomsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kofta verovert de bal door een tackle van achteren. Kofta passt de bal met de wreef. Konětopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klátič is nu in balbezit. Klátič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC AVE FE 1:0

23e minuut.
Játro controleert de bal met de borst. Třebenický met een sublieme pass. Bidlo speelt de bal door. Klungelig pakt Klátič de bal. Klátič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC AVE FE 2:0

34e minuut.
Hirayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirayama passt de bal zonder na te denken. Gabbio rent richting de bal. Klátič onderschept slim de pass. Klátič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bartniak kopt de bal weg. Daar is Játro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Třebenický is nu in balbezit. Pamučina is nu in balbezit. Pamučina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bozkurt speelt de bal door. Puk rent richting de bal. Třebenický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Třebenický krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Pamučina speelt de bal door. Játro rent richting de bal. Játro passt de bal zonder na te denken. Puk rent richting de bal. Puk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bidlo is nu in balbezit. Dale onderschept slim de pass. Dale haalt uit met een fantastische trap. Novosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC AVE FE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 50%, FC AVE FE 50%.
FC Borek Maxx - FC AVE FE 2:1

52e minuut.
Kofta geeft een lange en hoge pass. Klátič bereikt de bal nog maar net als eerste. Klátič probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hirayama de bal. Hirayama haalt uit met een fantastische trap. Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Bušta de bal onder controle te krijgen. Játro bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk is nu in balbezit. Puk heeft problemen om de bal te vangen. Puk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Bozkurt met een snelle inworp. Dale rent richting de bal. Konětopa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dale wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dale kan niet meer verder spelen. Repeteco komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Diblík kopt de bal weg. Klungelig pakt Konětopa de bal. Kofta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofta geeft een lange en hoge pass. Hirayama springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Garboń trapt de bal weg van het doel. Matula kopt de bal weg. Daar is Gabbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirayama rent richting de bal. Hirayama schiet op doel. Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Diblík onderschept slim de pass. Diblík geeft een hoge lob. Garboń kopt de bal weg. Matula bereikt de bal nog maar net als eerste. Matula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Hirayama passt de bal in één keer door. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klátič verovert de bal door een tackle van achteren. Klátič haalt uit met een fantastische trap. Tomsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 40%, FC AVE FE 60%.
FC Borek Maxx - FC AVE FE 2:1