Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC FC Motáci
antiAttack Tactiek Swiff
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
13.7 gemiddelde waardering 33.6
waardeloos Schieten goed
hopeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Szabolt is nu in balbezit. Port verovert de bal door een tackle van achteren. Port probeert naar een medespeler te passen. Csank bereikt de bal nog maar net als eerste. Csank schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Nemoda is nu in balbezit. Azevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Azevedo passt de bal met de wreef. Csank bereikt de bal nog maar net als eerste. Csank draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pesarrodona geeft de bal voor. Hrubeš rent richting de bal. Hrubeš geeft een hoge lob. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona geeft een hoge lob. Paal!

10e minuut.
Syrečka kan de bal niet met de borst controleren. Port bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka rent richting de bal. Port verovert de bal door een tackle van achteren. Port draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pesarrodona haalt uit met een fantastische trap. Drůbek speelt de bal door. Port kopt de bal weg. Hrubeš rent richting de bal. Hrubeš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek onderschept slim de pass. Niziałek passt de bal zonder na te denken. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona passt de bal zonder na te denken. Port probeert de bal aan de voet te houden. Azevedo rent richting de bal. Azevedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pesarrodona neemt de hoekschop. Klungelig pakt Port de bal. Azevedo rent richting de bal. Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Drůbek met een harde bal richting middenveld. Pezinho kopt de bal weg. Csank rent richting de bal. Csank draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drůbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Motáci 0:1

41e minuut.
Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarrodona geeft een hoge lob. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho onderschept slim de pass. Pezinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Port is nu in balbezit. Port geeft de bal voor. Azevedo rent richting de bal. Azevedo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Năstase de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drůbek probeert wanhopig de bal te grijpen. Csank is nu in balbezit. Csank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Motáci 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 83%, FC Motáci 17%.
Wycombe Wanderers SC - FC Motáci 0:2

67e minuut.
Port verovert de bal door een tackle van achteren. Port passt de bal in één keer door. Csank rent richting de bal. Csank draait met de bal, schiet en ... Drůbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szabolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Port onderschept slim de pass. Port passt de bal in één keer door. Csank is nu in balbezit. Csank draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 79%, FC Motáci 21%.
Wycombe Wanderers SC - FC Motáci 0:2