Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borussia Havířov Fireflies Tábor
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Mandík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandík passt de bal in één keer door. Šifalda rent richting de bal. Krištof verovert de bal door een tackle van achteren. Krištof geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pavlas verovert de bal door een tackle van achteren. Krištof rent richting de bal. Krištof passt de bal met de wreef. Trnovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnovec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Šifalda verovert de bal door een tackle van achteren. Šifalda geeft een lange en hoge pass. Halfar rent richting de bal. Pláštěnka verovert de bal door een tackle van achteren. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 1:0

29e minuut.
Klapka speelt de bal door. Daar is Krištof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištof verovert de bal door een tackle van achteren. Krištof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Trnovec de bal. Krištof bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys is nu in balbezit. Krištof onderschept slim de pass. Krištof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bříza trapt de bal weg van het doel. Jehlička kopt de bal weg. Klapka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pláštěnka is nu in balbezit. Pláštěnka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Krištof probeert naar een medespeler te passen. Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnovec verovert de bal door een tackle van achteren. Trnovec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 1:1

45e minuut.
Sochota onderschept slim de pass. Sochota geeft een lange en hoge pass. Jirout kopt de bal weg. Trnovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnovec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 64%, Fireflies Tábor 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 1:1

51e minuut.
Klapka rent richting de bal. Klapka passt de bal met de wreef. Halfar is nu in balbezit. Pláštěnka is nu in balbezit. Pláštěnka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 2:1

61e minuut.
Daar is Šifalda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krištof is nu in balbezit. Krištof passt de bal zonder na te denken. Trnovec is nu in balbezit. Trnovec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tvrdoň met de inworp. Matys speelt de bal door. Jehlička is nu in balbezit. Jehlička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borussia Havířov 54%, Fireflies Tábor 46%.
FC Borussia Havířov - Fireflies Tábor 3:1