Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nový život Sparta Dřetovice
bum Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
8 gemiddelde waardering 21
tragisch Schieten slecht
tragisch Passen zwak
tragisch Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Zachoval met een sublieme pass. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Kopiník begaat een overtreding. Kopiník krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Sędłak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachoval met een snelle inworp. Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiník geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kopiník is nu in balbezit. Kopiník geeft de bal voor. Pazderka rent richting de bal. Kopiník is nu in balbezit. Kopiník schiet op doel. Kasa bokst de bal weg.

28e minuut.
Frontczek passt de bal met de wreef. Micanski rent richting de bal. Stavidlo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stavidlo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 64%, Sparta Dřetovice 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nový život - Sparta Dřetovice 0:0

48e minuut.
Inworp. Kulpiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brito de bal. Kopiník rent richting de bal. Kopiník geeft een lange en hoge pass. Kasa bokst de bal weg. Pazderka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - Sparta Dřetovice 0:1

55e minuut.
Šikal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ernster is nu in balbezit. Václav verovert de bal door een tackle van achteren. Bakowsky is nu in balbezit. Bakowsky geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiník schiet op doel. Daar is Harrauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazderka rent richting de bal. Pazderka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kopiník met een sublieme pass. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster probeert naar een medespeler te passen. Pazderka is nu in balbezit. Pazderka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - Sparta Dřetovice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 66%, Sparta Dřetovice 34%.
Nový život - Sparta Dřetovice 0:2