Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Moták aréna
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6726
FC Motáci FC AVE FE
Swiff Tactiek Main
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 33
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Velký speelt de bal door. Stoklásek speelt de bal door. Garboń rent richting de bal. Hajko onderschept slim de pass. Hajko haalt uit met een fantastische trap. Tomsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 1:0

9e minuut.
Domingos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petró de bal. Petró passt de bal in één keer door. Hajko is nu in balbezit. Hajko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tomsa trapt de bal weg. Morariu met een sublieme pass. Hajko rent richting de bal. Hajko draait met de bal, schiet en ... Tomsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 2:0

11e minuut.
Bartniak rent richting de bal. Morariu onderschept slim de pass. Morariu speelt de bal door. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 3:0

12e minuut.
Játro rent richting de bal. Zollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Játro begaat een overtreding. Zollini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zollini kan niet meer verder spelen. Pasiak komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Gabbio geeft de bal voor. Daar is Pamučina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak rent richting de bal. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 4:0

17e minuut.
Velký heeft problemen om de bal te vangen. Velký met een sublieme pass. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel. Tomsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 5:0

19e minuut.
Pasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak met een sublieme pass. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko haalt uit met een fantastische trap. Tomsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Domingos speelt de bal door. Játro rent richting de bal. Ploteček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ploteček krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pasiak speelt de bal door. Stoklásek rent richting de bal. Stoklásek speelt de bal door. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Velký speelt de bal door. Stoklásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos geeft een hoge lob. Puk rent richting de bal. Puk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Synowiec trapt de bal weg. Velký kopt de bal weg. Gabbio heeft problemen om de bal te vangen. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 6:0

28e minuut.
Játro passt de bal met de wreef. Stoklásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoklásek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hajko de bal. Hajko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tomsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomsa geeft een hoge lob. Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró passt de bal met de wreef. Morariu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hajko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velký speelt de bal door. Stoklásek probeert naar een medespeler te passen. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Petró met een snelle inworp. Velký rent richting de bal. Velký passt de bal zonder na te denken. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motáci 21%, FC AVE FE 79%.
FC Motáci - FC AVE FE 6:0

48e minuut.
Petró probeert naar een medespeler te passen. Stoklásek rent richting de bal. Stoklásek passt de bal zonder na te denken. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hajko is nu in balbezit. Pasiak is nu in balbezit. Garboń verovert de bal door een tackle van achteren. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko schiet op doel. Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Velký de bal. Garboń rent richting de bal. Velký onderschept slim de pass. Velký schiet op doel. Tomsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 7:0

50e minuut.
Bartniak is nu in balbezit. Bartniak geeft een lange en hoge pass. Bobeş is nu in balbezit. Puk verovert de bal door een tackle van achteren. Puk schiet op doel. Synowiec bokst de bal weg.

53e minuut.
Petró verovert de bal door een tackle van achteren. Petró speelt de bal door. Hajko rent richting de bal. Hajko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 8:0

56e minuut.
Petró passt de bal met de wreef. Stoklásek is nu in balbezit. Stoklásek met een sublieme pass. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ploteček kopt de bal weg. Bartniak is nu in balbezit. Morariu maakt een afschuwelijke overtreding. Morariu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Bartniak is nu in balbezit. Pasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak passt de bal met de wreef. Hajko heeft problemen om de bal te vangen. Hajko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Velký met een sublieme pass. Klungelig pakt Stoklásek de bal. Stoklásek passt de bal zonder na te denken. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ploteček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploteček speelt de bal door. Velký met een sublieme pass. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antolak komt het veld opgelopen. Měšťánek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hajko passt de bal zonder na te denken. Stoklásek is nu in balbezit. Gabbio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gabbio krijgt een gele kaart. Stoklásek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hajko neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 9:0

73e minuut.
Inworp. Niziałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velký rent richting de bal. Velký geeft de bal voor. Hajko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Hajko de bal. Hajko passt de bal zonder na te denken. Daar is Pasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velký bereikt de bal nog maar net als eerste. Velký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Antolak geeft een lange en hoge pass. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoklásek onderschept slim de pass. Hajko rent richting de bal. Hajko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Asztalos komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Stoklásek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Domingos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk schiet op doel. Synowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - FC AVE FE 9:1

90e minuut.
Petró is nu in balbezit. Petró passt de bal met de wreef. Velký probeert naar een medespeler te passen. Hajko heeft problemen om de bal te vangen. Hajko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motáci 27%, FC AVE FE 73%.
FC Motáci - FC AVE FE 9:1