Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC FC Borek Maxx
antiAttack Tactiek
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
14.2 gemiddelde waardering 31.7
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Matula verovert de bal door een tackle van achteren. Matula probeert naar een medespeler te passen. Reissig speelt de bal door. Hirayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirayama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Reynek geeft een hoge lob. Syrečka rent richting de bal. Syrečka geeft de bal voor. Klátič heeft problemen om de bal te vangen. Klátič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Konětopa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kofta speelt de bal door. Matula heeft problemen om de bal te vangen. Matula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Konětopa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kofta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofta met een sublieme pass. Hirayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirayama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Novosad met een sublieme pass. Matula kopt de bal weg. Daar is Năstase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirayama is nu in balbezit. Hirayama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kofta passt de bal in één keer door. Bušta bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Secăreanu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Konětopa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kofta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu begaat een overtreding. Vlădulescu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu geeft de bal voor. Daar is Reissig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirayama rent richting de bal. Hirayama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matula probeert naar een medespeler te passen. Kofta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langosz. Kofta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kofta kan niet meer verder spelen. Šifta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 73%, FC Borek Maxx 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wycombe Wanderers SC - FC Borek Maxx 0:0

57e minuut.
Reissig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plíhal komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Matula is nu in balbezit. Matula passt de bal met de wreef. Klátič is nu in balbezit. Klátič haalt uit met een fantastische trap. Reynek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Diblík rent richting de bal. Secăreanu is nu in balbezit. Bušta begaat een overtreding. Bušta krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klátič geeft een lange en hoge pass. Hirayama kopt de bal weg. Plíhal rent richting de bal. Plíhal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Borek Maxx 0:1

89e minuut.
Gočár rent richting de bal. Syrečka verovert de bal door een tackle van achteren. Syrečka speelt de bal door. Klátič is nu in balbezit. Klátič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 70%, FC Borek Maxx 30%.
Wycombe Wanderers SC - FC Borek Maxx 0:1