Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: SK Vlci Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2903
SK Vlci Culé
Normal Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Gáblík is nu in balbezit. Prostředník onderschept slim de pass. Gáblík onderschept slim de pass. Babor bereikt de bal nog maar net als eerste. Babor draait met de bal, schiet en ... Choděra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Culé 0:1

14e minuut.
Hyský heeft problemen om de bal te vangen. Oupic onderschept slim de pass. Prostředník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prostředník krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Vošťál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vošťál speelt de bal door. Bačák rent richting de bal. Bačák schiet op doel. Horčička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Vlci - Culé 1:1

37e minuut.
Pešek passt de bal met de wreef. Víček is nu in balbezit. Víček passt de bal met de wreef. Oupic bereikt de bal nog maar net als eerste. Oupic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Culé 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 59%, Culé 41%.
SK Vlci - Culé 1:2

55e minuut.
Prostředník passt de bal zonder na te denken. Bačák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hartig. Hartig krijgt een gele kaart. Bačák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prostředník wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Vlci - Culé 2:2

64e minuut.
Horčička geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karas met een snelle inworp. Vošťál is nu in balbezit. Vošťál geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vošťál rent richting de bal. Víček rent richting de bal. Vošťál verovert de bal door een tackle van achteren. Vošťál geeft een lange en hoge pass. Bačák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Golda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Golda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník onderschept slim de pass. Prostředník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 50%, Culé 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Vlci - Culé 2:2