Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Dementi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2769
Dementi Apollo de Manchester
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Juráček is nu in balbezit. Belyj onderschept slim de pass. Nežárka onderschept slim de pass. Juráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juráček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hlouška is nu in balbezit. Frankot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlouška begaat een overtreding. Frankot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Daar is Juráček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mžourek rent richting de bal. Křikava is nu in balbezit. Nežárka onderschept slim de pass. Nežárka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Belyj rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dobruský rent richting de bal. Nežárka rent richting de bal. Nežárka probeert naar een medespeler te passen. Juráček is nu in balbezit. Juráček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Belyj verovert de bal door een tackle van achteren. Belyj speelt de bal door. Seka bereikt de bal nog maar net als eerste. Juráček verovert de bal door een tackle van achteren. Juráček haalt uit met een fantastische trap. Honzíček bokst de bal weg.

28e minuut.
Křikava passt de bal zonder na te denken. Otřísal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mžourek maakt een afschuwelijke overtreding. Mžourek krijgt een gele kaart. Otřísal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Otřísal kan niet meer verder spelen. Fabiánek komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Nežárka verovert de bal door een tackle van achteren. Dupal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupal probeert naar een medespeler te passen. Juráček rent richting de bal. Juráček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementi 39%, Apollo de Manchester 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dementi - Apollo de Manchester 0:0

54e minuut.
Jaška kopt de bal weg. Plchota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobruský. Dobruský krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Seka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seka geeft een hoge lob. Inworp. Jirků met de inworp. Fabiánek geeft een lange en hoge pass. Honzíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Frankot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupal verovert de bal door een tackle van achteren. Dupal passt de bal in één keer door. Juráček is nu in balbezit. Juráček draait met de bal, schiet en ... Honzíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - Apollo de Manchester 1:0

72e minuut.
Křikava met een sublieme pass. Dobruský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruský speelt de bal door. Juráček rent richting de bal. Juráček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - Apollo de Manchester 2:0

75e minuut.
Křikava probeert naar een medespeler te passen. Vogel is nu in balbezit. Frankot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel is nu in balbezit. Vogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementi - Apollo de Manchester 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementi 45%, Apollo de Manchester 55%.
Dementi - Apollo de Manchester 2:1