Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nový život FC Borussia Havířov
bum Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
8.7 gemiddelde waardering 16
tragic Schieten average
tragic Passen hopeless
tragic Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Václav kopt de bal weg. Matys is nu in balbezit. Matys probeert naar een medespeler te passen. Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - FC Borussia Havířov 0:1

12e minuut.
Micanski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pláštěnka. Micanski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brito met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bakowsky de bal. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski schiet op doel. Macík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sędłak geeft een hoge lob. Inworp. Filka met een snelle inworp. Jehlička is nu in balbezit. Jehlička geeft een hoge lob. Kasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Harrauer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tvrdoň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jehlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehlička draait met de bal, schiet en ... Kasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - FC Borussia Havířov 0:2

25e minuut.
Zaini is nu in balbezit. Matys onderschept slim de pass. Matys speelt de bal door. Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - FC Borussia Havířov 0:3

30e minuut.
Václav heeft problemen om de bal te vangen. Václav schiet op doel. Frajlach kopt de bal weg. Zaini rent richting de bal. Zaini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehlička rent richting de bal. Jehlička passt de bal zonder na te denken. Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pláštěnka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Harrauer kopt de bal weg. Filka bereikt de bal nog maar net als eerste. Filka probeert naar een medespeler te passen. Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Frontczek is nu in balbezit. Frontczek passt de bal in één keer door. Bakowsky rent richting de bal. Bakowsky schiet op doel. Macík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - FC Borussia Havířov 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 65%, FC Borussia Havířov 35%.
Nový život - FC Borussia Havířov 1:3

74e minuut.
Filka passt de bal met de wreef. Daar is Pláštěnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pláštěnka passt de bal met de wreef. Jehlička rent richting de bal. Jehlička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - FC Borussia Havířov 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 59%, FC Borussia Havířov 41%.
Nový život - FC Borussia Havířov 1:4