Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Moták aréna
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18139
FC Motáci Fireflies Tábor
Swiff Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Daar is Mandík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morariu geeft de bal voor. Daar is Provázek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Fireflies Tábor 1:0

14e minuut.
Trnovec probeert naar een medespeler te passen. Krištof probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Provázek de bal. Pasiak rent richting de bal. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lundby draait met de bal, schiet en ... Halfar heeft problemen om de bal te vangen. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo draait met de bal, schiet en ... Halfar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Fireflies Tábor 2:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundby met de inworp. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu geeft een hoge lob. Pasiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Fireflies Tábor 3:0

23e minuut.
Krištof speelt de bal door. Trnovec is nu in balbezit. Met opzet legt Pasiak zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pasiak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pasiak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Morariu geeft een lange en hoge pass. Halfar heeft problemen om de bal te vangen. Azevedo rent richting de bal. Azevedo schiet op doel. Hronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motáci - Fireflies Tábor 4:0

33e minuut.
Mandík rent richting de bal. Lundby rent richting de bal. Lundby passt de bal met de wreef. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pezinho passt de bal in één keer door. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo passt de bal zonder na te denken. Lundby is nu in balbezit. Lundby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Halfar geeft de bal voor. Morariu speelt de bal door. Lundby heeft problemen om de bal te vangen. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo schiet op doel. Hronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motáci 30%, Fireflies Tábor 70%.
FC Motáci - Fireflies Tábor 4:0

48e minuut.
Morariu met de inworp. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho geeft de bal voor. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hrubeš onderschept slim de pass. Hrubeš met een sublieme pass. Morariu met een sublieme pass. Lundby is nu in balbezit. Lundby haalt uit met een fantastische trap. Hronek bokst de bal weg.

70e minuut.
Antolak geeft de bal voor. Morariu rent richting de bal. Morariu speelt de bal door. Azevedo rent richting de bal. Azevedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hronek met een sublieme pass. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho met een sublieme pass. Morariu is nu in balbezit. Morariu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zollini komt het veld opgelopen. Miller komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Brada geeft een lange en hoge pass. Morariu kopt de bal weg. Daar is Halfar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zollini is nu in balbezit. Zollini draait met de bal, schiet en ... Paal! Zollini rent richting de bal. Zollini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motáci 26%, Fireflies Tábor 74%.
FC Motáci - Fireflies Tábor 4:0