Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: FC UNIREA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26798
FC UNIREA `U` Craiova
ttt1 Tactiek 4-3-3 new1
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 41.3
good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen average


8e minuut.
Sebes geeft een lange en hoge pass. Zampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampa geeft een hoge lob. Busco rent richting de bal. Busco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - `U` Craiova 1:0

16e minuut.
Ochs geeft een hoge lob. Inworp. Múmia met de inworp. Klein probeert de bal met de borst te controleren. Klein geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inworp. Kobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klein kan de bal niet met de borst controleren. Klein geeft de bal voor. Kostka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Delić verovert de bal door een tackle van achteren. Delić met een sublieme pass. Daar is Bieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Staneković geeft een lange en hoge pass. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane passt de bal zonder na te denken. Busco rent richting de bal. Busco draait met de bal, schiet en ... Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - `U` Craiova 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNIREA 44%, `U` Craiova 56%.
FC UNIREA - `U` Craiova 2:0

62e minuut.
Kostka verovert de bal door een tackle van achteren. Kostka passt de bal zonder na te denken. Daar is Rareşoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap. Gorgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - `U` Craiova 2:1

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorgan met een harde bal richting middenveld. Woś kopt de bal weg. Zampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - `U` Craiova 3:1

76e minuut.
Ochs geeft de bal voor. Buitenspel voor Busco. Goede buitenspelval van de verdediging. Łątek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi schiet op doel. Gorgan bokst de bal weg.

81e minuut.
Klein geeft een lange en hoge pass. Alaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kostka de bal onder controle te krijgen. Gorgan bokst de bal weg.

86e minuut.
Múmia passt de bal met de wreef. Kobs met een sublieme pass. Udreanu is nu in balbezit. Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Delić speelt de bal door. Marcos Rey is nu in balbezit. Daar is Marcos Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcos Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - `U` Craiova 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNIREA 54%, `U` Craiova 46%.
FC UNIREA - `U` Craiova 4:1